Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Day of Defeat

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Малко я бяхме позабравили тази тема.

DoD 1.0 и Sturmbot 1.6 за същата версия. Важно е като се теглят ботовете, защото има и друга, която е за DoD3b.
    Играта е добра, но в Sturmbot от версия 1.5 нагоре, генералите са кошмар. Нямат убиване, а те уцелват от голямо разстояние, все едно, че са със снайпер. Пътищата на ботовете не са изчистени. Понякога зациклят на едно място и стоят като недарени свахи. Не чуват много командите, които им давам, движат се през повечето време само по единия от двата възможни маршрута.
    Хареса ми възможността с един изстрел на Mauser-a да отстраниш двама или трима играчи. Същото става и с К43, но от по-близо. Подобно нещо нямаше в CS при стрелба със снайпера Barret, а в предишните версии да DoD -не.
    Добре се пласират снайперистите по картите. Падаш от първия изстрел.
    Недостатък е движението на ботовете в колона, а не разгърнати във фронт.

За сега толкова
    Играта си заслужава и ако се играе с хора стават големи патаклами.
    scharfschutze ®

Comment

Final 1.0 е малко тъп, въпреки, че има някои новости. За какво са ти англичани на dod_caen. С американците беше по-добро. Тази версия прилича повече на ЦеЕс, отколкото на традиционния DoD. Е 3.0 си е друго нещо- реализъм коко щеш, добир cutscenes на някои от картите... жалко че няма БГ сървъри и трябва да играеш или с 3-4 човека в локална мрежа, или с ботове, или в някой немски сървър с пинг 500.
      101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

balgarite sa strashno pleme,za otricatelno vreme mogat da razbiat otborna igra (dobri / loshi, kontri / teroristi, amerikanci / germanci) i da ia napraviat na tup deathma4. primeri kolkoto shtesh: CS.
        za sajalenie :cry:
        I love fucking army
        and she loves me, fucking me.

Comment

Да не те убиват съотборниците, а?
          Преди време имах подобен проблем с един "старшина". Сървърът беше на моя компютър и много лесно решавах проблема с '"/kick", "/kill" или чрез парола на сървъра.
          Този тъпанар си помисли, че компютърът му се е повредил. :lol: :lol:
          scharfschutze ®

Comment

не, тука става дума за отборна игра. да играят заедно, а не просто на общ сървар.
            а туи за с-ната, е друга работа.
            I love fucking army
            and she loves me, fucking me.

Comment

Working...
            X