Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Day of Defeat

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Day of Defeat

Ето ТОВА е най добрият шутър за ВСВ правен някога. :tup: На запад е най-играния мод на HL, но в българия е почти неизвестен. Пробвайте и ще се влюбите!
    Тук е момента да уточня , че не си падам по 3D шутъри, нооо тази игра ми взе акъла.
    Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Day of Defeat

Можеш ли да ми дадеш линк от БГ пииринг, за да я изтегля оттам, защото връзката ми към чужди сайтове е бавна. Преди съм търсил в техното, но нямаше....
    101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Тц, не мога
      Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Играта е бижу! Най-добрия шутър за ВСВ както казва Драгони. Ще пиша после, че отивам на лекции
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Някой може л ида ми помогне... ХОра, дайте линк за DoD от БГ Пиъринг PLZZZZ!

Comment

потърси в free.evro.net
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Пиша DoD ил иDay OF Defeat, но нищо не излиза. Вариант е да го изтегля от някой чуждестранен сървър(с 3-4К), при положиение, че от БГ мога с 30!!
              МОже ли някой да м ида де ТОЧЕН ЛИНК??

Comment

кажете на мен накой ЧУЖДЕСТРАНЕН линк
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Перфектен шуутър, не знам какво повече да кажа.С нетърпение чакам версия 4, където ще има и англичани, както и доста нови оръжия.Дано скоро време сложат и руснаци, ще е страхотно.Дано тези от бг да се осъзнаят и да сложат един скапан публичен сървър, че ми писна да играя с 500 мс. пинг към чуждите сървъри. :x
                  He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Ми то има български сървър- Headoff Day Of Defeat, ама май никой не играе в него. Никак не е популярна играта в татковината ни

Comment

Има сървър?Ами казвайте IP и да се съберем в ИРС, за да организираме една сериозна игричка.
                      He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Аз съм със тежката картечница ..заседна ли някъде враго няма път от там
                        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Може да прозвучи смешно, но не намерих играта по free-тата.....

Comment

ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blu...32/dod_v31.exe

Играта е free-мод

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

i ko sega izteglihte igrata i tolkoz.
                              nikvi mnenia,
                              nishto...
                              ko stava ne vi li haresva????
                              za DoD1.0 final - Sturmbot1.6
                              I love fucking army
                              and she loves me, fucking me.