Спомена се тази игричка, та да си кажа за нея (между другото е Х3, не Х2 - тази е предишната серия, която, както и Х1 за жалост не съм виждал). Точния вид на играта е малко трудно да се определи, може би някаква кръстоска между симулатор и роле-плейинг. Идеята е, че твоят герой е определен персонаж във вселената на играта (с някаква там предистория, обаче като не съм играл предишните части тя ми е доста тъмна), който започва с една полу-оборудвана щайга. Съответно може с търговия, пиратство, наемничество и доста други начини да се натрупат парици и да се подобри космическия кораб (чарколяци за купуване колкото душа иска, по-добри кораби също), а с течение на времето и да се изгради собствена флота. Вселената на играта е доста голяма, с няколко различни раси и направо милион корабчета и кораби, щъкащи си по собствените задачи. Ако някой помни преди години имаше една Privateer, та Х3 доста напомня на нея. Има и някаква основна история, която се разплита, ама засега съм доникъде, та нито от историята, нито от самата игра имам по-сериозни впечатления. Изглежда обещаващо, но имам чувството, че се играе доста бавно, та може и да ми писне преди още да ме е хванала . Ама на някой може пък тъкмо това да му харесва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
X3 Reunion
Collapse
X
-
Във Freelancer чак фабрики не се строят, иначе ако искаш да пренасяш примерно метал от точка А до точка Б нищо не те спира. Цените са различни и може да се осигури известна печалба. Повече търговия няма. Само да питам, Х3 който ти играеш какъв е - оригинален или кракнат? Понеже аз свалих играта, а нямам крак за нея...„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Играта има кракване... НО, то представлява 7 стъпки, за service pack 2 се влиза на места които не съм ходил из уиндолса да бъникам... (местата май са страшни)
Е, все някога някой ще кракне играта по стандартния начин.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
И в крайна сметка хареса ли ти? Аз от известно време се ослушвам за игрица от типа на Freelancer, ама с повече свобода... т.е., повече съдържание. Във Freelancer има доста места където да се мотаеш, обаче търговията е безинтересна (не можеш да строиш нищо), а всички станции си приличат. Няма истинско разнообразие, няма sub-quests, няма нелинейно развитие на историята...
Та това има ли ги тия неща?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написаИ в крайна сметка хареса ли ти? Аз от известно време се ослушвам за игрица от типа на Freelancer, ама с повече свобода... т.е., повече съдържание. Във Freelancer има доста места където да се мотаеш, обаче търговията е безинтересна (не можеш да строиш нищо), а всички станции си приличат. Няма истинско разнообразие, няма sub-quests, няма нелинейно развитие на историята...We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
Comment