Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Moje bi nai dobriq takti4eski 3D action!!!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Moje bi nai dobriq takti4eski 3D action!!!!

    OFP ili "Operation flashpoint" = na nai raznoobrazniqt 3D takti4eski 6ooter koito sum vijdal!!! zonata na deistvie moje da se obikalq po 30min i to ako se ka4i6 na MPS!!drugoto koeto e 4e vsi4ki ma6ini a te sa ogromen broi ama naistina ogromen !!! sa napulno funkcionalni !! toest !!primer: TANK-moje6 da bude6 komandir , strelec ili driver ( nqma pulna4i na tankovete s ru4no pulnene 6toto e sku4no ) i o6te primeri : ako si pehotinec i zastrelq6 6ofera na nqkoi kamion a kamionut ne e kardinalno povreden prosto se ka4va6 i kara6 na volq) ima i Gunships AH64 Apach, AH1 Cobra, Mi24, Ka50 i tn.t) samoleti, BTRi, Artileriq i o6teeeeee!!!!!! vis4ko se kara vozi desantira !!! Smqna na den i no6t i razli4ni meteo usloviq!!! moje da se vzimat orujiqta i vsqkakva ekipirovka ot murtvi voinici i tehnika ) a i da ne zabravq !!! OFP dava vuzmojnost da upravlqva6 12du6i ili ekvivalenta im v ma6ini koeto ako e tankove e 4 i tn.t) Obojavam tazi igra ) ot tva koeto sum napisal ni6to po4ti ne stava qsno no .......X-) btw 6otvete koito sum prilojil sa i na ma6ini puskani dopulnitelno kum igrata kato ADDONS vseki moje da gi tegli i puska v igrata!!

















    #2
    Moje bi nai dobriq takti4eski 3D action!!!!

    Вероятно най-удивителното нещо в тази игра за мен е възможността да се прицелваш все едно с истинско оръжие... Страшно реалистична стрелба...

    Понеже много малко съм играл, явно не достатъчно. Не знаех, че могат самолети да се летят... Този шота на Tornado ADV-а от немските ВВС е много качествен и страшно детайлен, но оригинала си е класиката...




    Наистина забележителен самолет... и перфектно издокаран в играта.
    20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
    "Иване, сега кръв ще се лее!"

    Comment


      #3
      8) purvo da kaja 4e OFP ne e specializiran simulator i ne pretendira za maximalna realisti4nost pri upravlenieto na nito edna ma6ina no opredeleno e na svetlinni godini kato atmosvera i vuzmojnosti na gameplaya ot bozi kato BF1942 i DD2 makar 4e e po4ti nevuzmojno da se pravi paralel s DD2!! a otnosno Tornadoto!! tva vsu6tnost e nai zavur6eniqt ot kum funkcii samolet v OFP za sujalenie nito edin drug letq6t model v igrata nqma toplinni kapani za AA raketi ) na tazi igra i singleto i multito sa mnogo silni i to4no za tova mi dopada) neveroqtno e use6taneto kogato ti i o6te 4/5 tvoi prqteli ste zalegnali neide krai nqkoi 4eren put i 4uvate v dale4inata skurcaneto na verigite na t-80 Berioza i nqkolko BTR-70 sled nego natovareni otgore s Spez Nazovci 8) nqma da obqsnqvam kolko lo6o e kogato tanka ti ili kakvato i ma6ina da kara6 bude zase4ena ot nqkoi 6turmovi helikopter)) ( malko zvu4a kato maniak ) no to si e taka !!! moga samo da vi pojelaq da si nabavite tazi igra i da q jitkate))))

      Comment


        #4
        изглежда супер играта ама сега съм се заровил с тия симулатори, да не говорим че съвсем няма време за игра вече
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

        Comment


          #5
          Това не е оригиналния Флэшпоинт! В него нема нито Торнадо, нито БТР 70! Минах цялата игра на 3 пъти, но не видях подобно нещо. Това нова игра от поредицата ли е?
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

          Comment


            #6
            Аз не съм я играл тази игра (а звучи интересно). Какви са й изискванията?

            Comment


              #7
              За всеки който е пропуснал ОПФ - много е изпуснал!!! Това е наистина най-добрия тактически шуутър досега. И симулацията на оръжията, и тактиката на ниско ниво, просто красота и кеф за игране. Малко неприятно е бързото и често умиране обаче ако си невнимателен и не си оглеждаш фланговете обикновено чуваш само едно пфффшжжж-туп и камерата отскача в 3то лице да можеш да огледаш как твоя пич се гърчи по земята )) На няколко пъти в тази игра наистина съм се чувствал като в сцени от Платуун или от Редник Райън. Това за карането на всякаква техника е вярно, но аз не съм му привърженик, защото в мулти всичко живо гледа да се изпокачи по танковете и започва едно пуцане от упор като с джепането на дядо ми. Лично аз предпочитам пехотни битки, без техника или само с един два БТРа или танка.
              За горните шотове- това са машини от АДДОНове, трябва да си ги изтеглиш от мрежата и да си ги качиш (някои от новите машини и оръжия ги има и в последните пачове на играта)
              Изискванията не са особено големи, първата част въвреше добре на моя П3 на 500 с Гефорска 2 с 64 и 128РАМ, следващите части обаче почнаха да се задъхват заради по-хубавата графика, а за качество като от шотовете мисля трябва поне тройното на мойто.
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

              Comment


                #8
                Ясно. Т.е., напразно драпам - няма как да я подкарам читаво . А иначе само за мулти- ли е?

                Comment


                  #9
                  Не - има доста труден и предизвикателен single...
                  20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                  "Иване, сега кръв ще се лее!"

                  Comment


                    #10
                    Taka az da pitam neshto. Poneze ne sum q igral igrata ama kato vidqh tesi screenshtotove mnogo mi haresa vlqzah v oficqlniq sait na igrata tam samoche grafikata beshe na dva puti po skapano nivo ta da pitam ot addon-ovete li se podobrqva igrata ili sum gledal po stara versiq :?
                    http://www.imotisofia.bg/

                    Comment


                      #11
                      Графиката на играта е добра... не е прекланео детайлна (макар че може да се издокара, но трябва мощно РС за това), но не е и на пиксели... интерфейса е малко шантав, но е много завладяваща иначе...
                      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                      "Иване, сега кръв ще се лее!"

                      Comment


                        #12
                        Интерфейсът е отличен - прочь руки от советской власти, Калчев

                        Дж-5, ти сена видя скриншотове от expansion-a на играта - Risestance. Там графиката е по-детайлна но ще ти трбва много добър компютър за да я подкараш тъй. Иначе на моята щйиа /вече остаряла/ първата игра вървеше добре. Голъм, зевми си я!!! Мога да ти дам човек който продава по 3 лв на диск тъй че нема да се издъниш много с кинтите. А играта си заслужава!
                        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

                        Comment


                          #13
                          Я някой да ми каже от каде да си истегля Add on-ove
                          http://www.imotisofia.bg/

                          Comment


                            #14
                            az sam golqm fen na ofp.tazi igri4ka prosto e neveroqtna!napravo nemoga da do4akam ofp2

                            kakto i da e edna ot nai-dobrite saitove e ofp.gamezone.cz

                            ima versii na nqkolko ezika(razbirase nqma bg no predpolagam 4e ruskata i angliiskata vur6at rabota) a i ima nai-golqmata biblioteka ot filove i news

                            p.s. vseki koito cuka multiplayera moje da mi pi6e na spens@10sf.com 4e e hubavo da vidi6 nqkoi sunarodnik ot vreme na vreme

                            Comment

                            Working...
                            X