OFP ili "Operation flashpoint" = na nai raznoobrazniqt 3D takti4eski 6ooter koito sum vijdal!!! zonata na deistvie moje da se obikalq po 30min i to ako se ka4i6 na MPS!!drugoto koeto e 4e vsi4ki ma6ini a te sa ogromen broi ama naistina ogromen !!! sa napulno funkcionalni !! toest !!primer: TANK-moje6 da bude6 komandir , strelec ili driver ( nqma pulna4i na tankovete s ru4no pulnene 6toto e sku4no
) i o6te primeri : ako si pehotinec i zastrelq6 6ofera na nqkoi kamion a kamionut ne e kardinalno povreden prosto se ka4va6 i kara6 na volq
) ima i Gunships AH64 Apach, AH1 Cobra, Mi24, Ka50 i tn.t
) samoleti, BTRi, Artileriq i o6teeeeee!!!!!! vis4ko se kara vozi desantira !!! Smqna na den i no6t i razli4ni meteo usloviq!!! moje da se vzimat orujiqta i vsqkakva ekipirovka ot murtvi voinici i tehnika
) a i da ne zabravq !!! OFP dava vuzmojnost da upravlqva6 12du6i ili ekvivalenta im v ma6ini koeto ako e tankove e 4 i tn.t
) Obojavam tazi igra
) ot tva koeto sum napisal ni6to po4ti ne stava qsno no .......X-) btw 6otvete koito sum prilojil sa i na ma6ini puskani dopulnitelno kum igrata kato ADDONS vseki moje da gi tegli i puska v igrata!!

Comment