До 3-4 месеца се очаква да илзезе Galactic Civilizations II. За първата част, която излезе за PC през април 2003 година се говори, че тя беше това, което трябваше да бъде Master of Orion III, ако разработчиците му си бяха гледали работата както трябва. През ноември 2004та излезе продължение на тази част, в което бяха добавени нови елементи и изчистени бъговете от началната версия. Странното за мен беше единствено това, че от една страна играта е изчистена от елементи, които биха били пречка при мрежова игра, а от друга, поддръжка на мултиплеър просто нямаше . Да се надяваме, че във втората част ще има. По-надолу ще разгледам играта така, както направих това в темата за Master of Orion III.
P.S. Реших да разширя темата, нека е за всички космически стратегии. Което значи, че тук аз ще разгледам също и игри като Ascendancy, Pax Imperia, Master of Orion II, Space Empires IV и други, за които се сетя . А който иска, нека добави своите фаворити, но искам да е с едно условие: да няма писания от рода "играта е супер" и после нищо. Нека да са само анализи, където да е описано за какво става дума, както и кратко описание, което да упътва останалите, които не са я виждали. Ако има глупости, ще моля модератора да ги трие.
P.S. Реших да разширя темата, нека е за всички космически стратегии. Което значи, че тук аз ще разгледам също и игри като Ascendancy, Pax Imperia, Master of Orion II, Space Empires IV и други, за които се сетя . А който иска, нека добави своите фаворити, но искам да е с едно условие: да няма писания от рода "играта е супер" и после нищо. Нека да са само анализи, където да е описано за какво става дума, както и кратко описание, което да упътва останалите, които не са я виждали. Ако има глупости, ще моля модератора да ги трие.
Comment