има ли такива игри освен Sillent Hunter и ако има бихте ли ми дали линк ще сам доволен и на линк за Sillent Hunter 2 или 3
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
морски симулатор
Collapse
X
-
Ами има и един древен Great Navy battle ама аз се ужасих от графиката и от невнятността на интерфейса и се отказах да го игра, освен това може да пробваш Sea Dogs, ако и това по идея да е РПГ морските битки са върховно густо, попилял съм сума часове пред него, доста прилични системни, страаааааашна музика и корабите просто галят душата...е налага се да се търгува за да се кърпи кораба, да се плащат заплати и други досадни неща, но търсенето на таткото на главният герой хич не е задължително
Comment
-
Най-добрият е Harpoon 3, а друг хубав (не много достоверен) е Fleet Command (тези са на стратегическо ниво).
Ако искаш да управляваш 877, 971, Лос-Анджелис, Пери или П-3 Орион - Dangerous Waters.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Опасни води (горе-долу симулатор на съвременни бойни единици - подводници - Акула, Акула 2 (пр.971), Кило (Варшавянка), импрувд Лос Анджелис, Оливър Пери + Сий Хоук+ Орион):
Тихия ловец 3 (германските подводници през ВСВ):
Тихия ловец 4 (американски подводници през ВСВ):
ПП - и при трите симулатора, особено при Сайлънт Хантър, ако включиш на пълен реализъм, се изсква малко математическо мислене, особено при изчисляване на курса на торпедата, а КЕФЪТ е голяяяям
Comment
Comment