Съобщение

Collapse
No announcement yet.

морски симулатор

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

морски симулатор

има ли такива игри освен Sillent Hunter и ако има бихте ли ми дали линк ще сам доволен и на линк за Sillent Hunter 2 или 3
    http://trakite.free.bg
    =VNVV=Fly_Frog

Досега не съм чувал за други(освен Sillent Hunter 4 )
    "Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"

Comment

Ами има и един древен Great Navy battle ама аз се ужасих от графиката и от невнятността на интерфейса и се отказах да го игра, освен това може да пробваш Sea Dogs, ако и това по идея да е РПГ морските битки са върховно густо, попилял съм сума часове пред него, доста прилични системни, страаааааашна музика и корабите просто галят душата...е налага се да се търгува за да се кърпи кораба, да се плащат заплати и други досадни неща, но търсенето на таткото на главният герой хич не е задължително

Comment

Най-добрият е Harpoon 3, а друг хубав (не много достоверен) е Fleet Command (тези са на стратегическо ниво).
        Ако искаш да управляваш 877, 971, Лос-Анджелис, Пери или П-3 Орион - Dangerous Waters.
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

някога някъде в далечното минало гледах една игра Fighting Steel но тогава не я разбрах хич а сега не мога да я намеря спомням си че можеше май да конадваш както няколко кораба така и един така и да водиш огъня или нещо подобно ама съвсем съм забравил

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Опасни води (горе-долу симулатор на съвременни бойни единици - подводници - Акула, Акула 2 (пр.971), Кило (Варшавянка), импрувд Лос Анджелис, Оливър Пери + Сий Хоук+ Орион):

Тихия ловец 3 (германските подводници през ВСВ):

Тихия ловец 4 (американски подводници през ВСВ):

ПП - и при трите симулатора, особено при Сайлънт Хантър, ако включиш на пълен реализъм, се изсква малко математическо мислене, особено при изчисляване на курса на торпедата, а КЕФЪТ е голяяяям
            Last edited by кало; 18-04-2007, 00:50. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Working...
            X