Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AoE 3

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

AoE 3

Вчера си дръпнахме демото и сега му се нервим, цели 10 мин. дреме и не иска да тръгне (а компа на който пробвам е меко казано чудовищен) ...за пореден път се обеждавам че игрите от серията Age of Empire са рядко бъгави творения, независимо от мощноста на машината винаги лагват.

При мен тръгна от раз, но не е нещо впечатляващо.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

A на мене ми ревна че видеото не стигало...ами к'во да правик като компа има 3 кила херци и кило мегабаити ама нее правен за игри и видеото е вградено, ще пробваме на друг.

Comment

Я кажете отде го дръпнахте?
        Can't talk! Got to Shoot!

Comment

играта вече я има в арената и е супер !!!
          http://trakite.free.bg
          =VNVV=Fly_Frog

Comment

има си и сайт с доса инфо ама дайте малко фреш насам

Comment

Играта ме разочарова тотално.Чаках я с голямо нетърпение,но съжалявам,че си я закупих преди да я проуча.
              Ограничена,като тематика.По детски наивна игра.Популацията отново е в рамките на 200,от което се губи баталността.Играе се механично,без да те изненадва.
              Липсват свежи идеи.Гепили са нещо оттук-оттам.
              Наистина е много бъгава.
              Плюсовете се изчерпват с графиката.
              "Търпение и време, време и търпение..."
              Кутузов

Comment

Е че те всички ейджове са бъгави, аз двойката съм я лагвал дори на споменатият П4 на 3 с 1 гб, и пак лагва боклукът, по-лагаво от ейджа и може би само цивилизация 3, ама понеже е ходова и трудно се хваща кога го прави.

Comment

Ами, Ейдж, какво повече да се каже
                  На мен ми хареса, наистина не е нищо неочаквано или уникално, но ще уплътни малко време.
                  Дразнещото е, че някои единици на нациите отново се застъпват и изглеждат еднакво и, че корабите са дърварски и силно се съмнявам, че могат да плават
                  "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

Незнам, почти нямам какво да добавя...освен че пуснах демото на машина P4 3.2GHz, 2048RAM, и Ati x600pro и пак лагваше като луда....нямам думи!
                    По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
                    --- Цицерон ---

Comment

ЕДНОДНЕВКА е точната дума. Ориентирана е някак си по "сингъл плеър", губи се тръпката в мултито. Още повече , че има сума ти статистики на единиците и най-тъпото е че всички сгради изглеждат скучно , монотонно и еднообразно! Като се изиграе кампанията и всичко свършва... поне за мен. Иначе е тотално копие на КОСАКС с някой нови елементи :x :tdown

Comment

Working...
                      X