Вчера си дръпнахме демото и сега му се нервим, цели 10 мин. дреме и не иска да тръгне (а компа на който пробвам е меко казано чудовищен) ...за пореден път се обеждавам че игрите от серията Age of Empire са рядко бъгави творения, независимо от мощноста на машината винаги лагват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
AoE 3
Collapse
X
-
Играта ме разочарова тотално.Чаках я с голямо нетърпение,но съжалявам,че си я закупих преди да я проуча.
Ограничена,като тематика.По детски наивна игра.Популацията отново е в рамките на 200,от което се губи баталността.Играе се механично,без да те изненадва.
Липсват свежи идеи.Гепили са нещо оттук-оттам.
Наистина е много бъгава.
Плюсовете се изчерпват с графиката."Търпение и време, време и търпение..."
Кутузов
Comment
-
Ами, Ейдж, какво повече да се каже
На мен ми хареса, наистина не е нищо неочаквано или уникално, но ще уплътни малко време.
Дразнещото е, че някои единици на нациите отново се застъпват и изглеждат еднакво и, че корабите са дърварски и силно се съмнявам, че могат да плават"Щом не щеш мира, на ти секира"
Comment
-
ЕДНОДНЕВКА е точната дума. Ориентирана е някак си по "сингъл плеър", губи се тръпката в мултито. Още повече , че има сума ти статистики на единиците и най-тъпото е че всички сгради изглеждат скучно , монотонно и еднообразно! Като се изиграе кампанията и всичко свършва... поне за мен. Иначе е тотално копие на КОСАКС с някой нови елементи :x :tdown
Comment
Comment