Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Играта срещу комп е неприлично лесна, препоръчвам ти ако си начинаещ да започнеш на предпоследна трудност, а иначе на най-трудно за да ти е интересно. Аз установих че играта с турците е най интересна, защото са на много лошо място и непрекъснато ги атакуват, а и имат най-разнообразните единици(80% от които могат да стрелят наред с останалите им умения, което е доста ценно като се защитаваш)
    Иначе съвета на анти е доста добър, а и има ефект
    <<..........>>

Comment

Originally posted by "anti"

Според мен най-правилният начин е да събираш ресурси, да правиш армия и да разбиваш врага
      Веееернооо???

Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Абе аз с немците играя! Интересно е щото граничиш с много хора още в началото и т.н.!
        Канцлер на хазната

Comment

няма нужда да нги лъжеш - всички знаем ЗАЩО играеш с немците :lol: не еч има нещо лошо разбира се :tup:
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Размри ме! Признавам си!

А ти с хората от Новгород играеш ли? (май сбърках името, но не съм играл играта от около 6 месеца, така че ми е простено)

Иначе... аз играя само страт частта! Битките са ми скучни!
            Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "Sturmfuhrer"

Размри ме! Признавам си!

А ти с хората от Новгород играеш ли? (май сбърках името, но не съм играл играта от около 6 месеца, така че ми е простено)

Иначе... аз играя само страт частта! Битките са ми скучни!
              разбира се те бяха вървите с които опитах изорах Ордата, цяла Европа, стигнах до Гранада на запад и до Кайро на юг... такива ми ти работи :twisted: :tup: после опитах с Византия - беше трудно щот нямаха тежка пехота-иерминатор, като руските алебардиери... :cry: но и там имах побеи с/у трците, гадните египтяни /мразя ги :twisted: /, европейските народи... и маврите ги поокоцках
              ти?

Comment

Хехе!
                Аз с немците (в най-добрата ми игра):

Първо атакувах Франция, но след като те се заебата с Англия. Папата може да ме изнасили ако иска... искам да акажа, че ме отлъчи. След успешна война във Франция (става лесно) трябва да видя какво става... Може би добър вариант е да почина от всякакви войни и да направя флот, за да взема малко от Скандинавия. След това внимателно атакувам Италия. Може би Полша ме атакува, но не ми пука, защото след това мога и папата да завладея, защото... абе не ми се пише сега!
                Канцлер на хазната

Comment

ЕЙ РУСНАК! Айде отговаряй бе!
                  Канцлер на хазната

Comment

кво искаш да ти кажа бе, БЪЛГАРИН? :lol:

не съм играл с швабите :twisted:

Comment

Я не ме обиждай

Комунист! Фашист! Неофашист! Неометъл! ъъъъъъъъъъъъъъ вече прекалявам със спама, но... пробвай с тях!

Играта е много интересна!
                      Канцлер на хазната

Comment

albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не бе Имперец. Просто си спам,я и се забавлявам. Нищо повече.
                          Канцлер на хазната

Comment

забавляваш се за моя сметка, не забеляза ли? :roll:

Comment

Ами... така си е. Все пак те обичам като Щурмфурер руснак :lol: :lol: 8) 8) :evil: :twisted: :twisted: :tup:
                              Канцлер на хазната

Comment

и аз те боичам. ама как така "като Щурмфюрер руснак?" :?

Comment

Working...
                                X