Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

World of Warcraft

Дадоха ми безплатно копие от играта и безплатен акаунт за 2 месеца така че сбогом драги колеги.Преселвам се в Светът на Ъоркрафт :twisted: (ника ми е Araslan Bagatur и играя с орк бияч може да се срещем някъде по бранните поля на Азерот и Калимдор )
    Last edited by Док Холидей; 13-01-2005, 01:00.
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Господи неееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
    Аз това си го пожелах!!! Грррррррррррррр!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
    Е ко да се прави. Честито. хехе
    Няма такава игра просто. Много е добра. Това са Близард все пак.

Comment

Чувам от опитни играчи, че играта е повърхностен полуфабрикат.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз ги знам опитните играчи горе долу по никове. Кажи ми някой моля те. И опитни на тази или на RoC `n` TFT?

Comment

Не знам за кого говориш, просто познати от форуми. Нито помня кога, нито къде. И не българи.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Разни познати, изкушени в този тип игри, твърдят, че била "изключително добра". Аз лично си нямам и представа как е. Но тя е все пак от един специфичен клас игри, където над 50% от съдържанието би трябвало да идва от отношенията между играчите. Пак същия източник твърди, че била значително по-добра от Ултимата (Ultima Online).
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Imperial Friedrich написа
              Не знам за кого говориш, просто познати от форуми. Нито помня кога, нито къде. И не българи.
              RoC е Reign of chaos - тоест оригиналния warcraft 3
              TFT e The frozen throne expansionа на warcraft 3
              Добрите играчи на тия игри в България се броят на пръстите на едната ръка - SK.Insomnia (който все пак спечели world cyber games за warcraft 3 през 2003) и е признат за един от най-добрите humanи въобще. SK.Zeerax неговия партньор, mTw-DIDI8, 3wD-Jack, 420 и това са в общи линии. Най-добрите играчи на warcraft са китайци японци ей такива а от европейците добрите кланове са съставени от германци французи (много малко са добрите французи останалите са много зле - това е страната за мен с най-много слаби играчи с голямо самочувствие) и руснаци а и от скандинавските страни също. Най-добри кланове - в последно време нещата са попромениха но преди бяха а и ще останат - SK, 4K, и mTw от европейските и WeRRa от Азия.

Comment

Чакай, аз не съм говорил за Warcraft. Тя тази е ролева, не РТС. И нямах предвид професионални играчи, не ги знам тях, просто познати, които играят доста на онлайн ролеви игри. Интересно, че познатите на Воланд я харесват. Аз лично нямам и няма и да имам впечатления от нея (освен от интрото, което ме интересува от професионална така да се каже гледна точка, и което откровено разочарова на моменти).
                albireo написа

Comment

Ами например Олорин, който я се появи, я не тука, за да си каже мнението, спомена, че играта е много добра, макар и не чак велика. Просто явно съчетава в себе си удобен интерфейс със нелош геймплей. Без да е нещо изключително. Типична игра на Blizzard, макар и може би една идея по-слаба от досегашните им.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами опитните играчи които мислят че е полуфабрикат да не е играят.Мен играта ме грабна Ултимата не може да и стъпне на малкия пръст а пък Стар Уорс не ме кефи игралния свят.А началник кое от интрото на играта не ти хареса?Мен ми се струва че не си се запознал с играта и вече си е заклеймил като слаба.Това дали е една идея по-слаба от предишните зависи от това какво харесваш.Мен например Диаблото цент не ме кефи изиграх е почти насила само за да видя какво става накрая.Стар крафт е една от най-добрите РТС въобще но Вселената на Warcraft просто най-много ми допада за това и много се кефя на играта.А в нея има доста тънки моменти които в други он-лайн игри липсват.Не мога да ги разбера тия стари играчи какво не им харесва но всеки си има право на мнение.А между другото един познат който е бетатестер на играта си закупи 10 левела за героя на стойност 100$ а 100 жълтици в играта вървят по 93$ реални пари.Не знаех че има и такива олигогфрени.Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени...
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Май преди време беше станал някакъв гаф в теста - сред градовете бяха тупнали няколко инфернала и бяха избили всичко живо защото нямало достатъчно силен герой който да ги убие... Бяха сринали градовете. Ама не знам може и да не е широко разпространено инфо.

Comment

Araslan написа
                        Ами опитните играчи които мислят че е полуфабрикат да не е играят.Мен играта ме грабна Ултимата не може да и стъпне на малкия пръст а пък Стар Уорс не ме кефи игралния свят.А началник кое от интрото на играта не ти хареса?Мен ми се струва че не си се запознал с играта и вече си е заклеймил като слаба.Това дали е една идея по-слаба от предишните зависи от това какво харесваш.Мен например Диаблото цент не ме кефи изиграх е почти насила само за да видя какво става накрая.Стар крафт е една от най-добрите РТС въобще но Вселената на Warcraft просто най-много ми допада за това и много се кефя на играта.А в нея има доста тънки моменти които в други он-лайн игри липсват.Не мога да ги разбера тия стари играчи какво не им харесва но всеки си има право на мнение.А между другото един познат който е бетатестер на играта си закупи 10 левела за героя на стойност 100$ а 100 жълтици в играта вървят по 93$ реални пари.Не знаех че има и такива олигогфрени.Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени...
                        Трябва да видиш на Ebay, какво става... левели за Еверкуест, Диабло 2, Звездните войни, да не ти казвам какви пари се хвърлят, лошо ми става. :sm186:
                        "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Чудят се за какво да си дават парите...

Comment

Ами предполагам че практиката не е скорошна но аз се сблъсках с нея едва преди няколко дни и се спуках от смях.А това ако го кажа на баща ми койото като види че играя някоя игра и ма пита кога ще порасна сигурно човека ще получи инфарк и инсулт на калъп

Comment

Araslan написа
                              .....
                              Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени...
                              За $25 000. Той конкретно не е откачен, защото смята да раздели острова на парцели и да ги продаде. И като четох какво си написал, май ще има печалба.

Comment

Working...
                              X