Дадоха ми безплатно копие от играта и безплатен акаунт за 2 месеца така че сбогом драги колеги.Преселвам се в Светът на Ъоркрафт :twisted: (ника ми е Araslan Bagatur и играя с орк бияч може да се срещем някъде по бранните поля на Азерот и Калимдор )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of Warcraft
Collapse
X
-
World of Warcraft
Last edited by Док Холидей; 13-01-2005, 01:00....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Маркери: Никакви
-
Разни познати, изкушени в този тип игри, твърдят, че била "изключително добра". Аз лично си нямам и представа как е. Но тя е все пак от един специфичен клас игри, където над 50% от съдържанието би трябвало да идва от отношенията между играчите. Пак същия източник твърди, че била значително по-добра от Ултимата (Ultima Online).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Imperial Friedrich написаНе знам за кого говориш, просто познати от форуми. Нито помня кога, нито къде. И не българи.
TFT e The frozen throne expansionа на warcraft 3
Добрите играчи на тия игри в България се броят на пръстите на едната ръка - SK.Insomnia (който все пак спечели world cyber games за warcraft 3 през 2003) и е признат за един от най-добрите humanи въобще. SK.Zeerax неговия партньор, mTw-DIDI8, 3wD-Jack, 420 и това са в общи линии. Най-добрите играчи на warcraft са китайци японци ей такива а от европейците добрите кланове са съставени от германци французи (много малко са добрите французи останалите са много зле - това е страната за мен с най-много слаби играчи с голямо самочувствие) и руснаци а и от скандинавските страни също. Най-добри кланове - в последно време нещата са попромениха но преди бяха а и ще останат - SK, 4K, и mTw от европейските и WeRRa от Азия.
Comment
-
Чакай, аз не съм говорил за Warcraft. Тя тази е ролева, не РТС. И нямах предвид професионални играчи, не ги знам тях, просто познати, които играят доста на онлайн ролеви игри. Интересно, че познатите на Воланд я харесват. Аз лично нямам и няма и да имам впечатления от нея (освен от интрото, което ме интересува от професионална така да се каже гледна точка, и което откровено разочарова на моменти).albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ами например Олорин, който я се появи, я не тука, за да си каже мнението, спомена, че играта е много добра, макар и не чак велика. Просто явно съчетава в себе си удобен интерфейс със нелош геймплей. Без да е нещо изключително. Типична игра на Blizzard, макар и може би една идея по-слаба от досегашните им.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ами опитните играчи които мислят че е полуфабрикат да не е играят.Мен играта ме грабна Ултимата не може да и стъпне на малкия пръст а пък Стар Уорс не ме кефи игралния свят.А началник кое от интрото на играта не ти хареса?Мен ми се струва че не си се запознал с играта и вече си е заклеймил като слаба.Това дали е една идея по-слаба от предишните зависи от това какво харесваш.Мен например Диаблото цент не ме кефи изиграх е почти насила само за да видя какво става накрая.Стар крафт е една от най-добрите РТС въобще но Вселената на Warcraft просто най-много ми допада за това и много се кефя на играта.А в нея има доста тънки моменти които в други он-лайн игри липсват.Не мога да ги разбера тия стари играчи какво не им харесва но всеки си има право на мнение.А между другото един познат който е бетатестер на играта си закупи 10 левела за героя на стойност 100$ а 100 жълтици в играта вървят по 93$ реални пари.Не знаех че има и такива олигогфрени.Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Araslan написаАми опитните играчи които мислят че е полуфабрикат да не е играят.Мен играта ме грабна Ултимата не може да и стъпне на малкия пръст а пък Стар Уорс не ме кефи игралния свят.А началник кое от интрото на играта не ти хареса?Мен ми се струва че не си се запознал с играта и вече си е заклеймил като слаба.Това дали е една идея по-слаба от предишните зависи от това какво харесваш.Мен например Диаблото цент не ме кефи изиграх е почти насила само за да видя какво става накрая.Стар крафт е една от най-добрите РТС въобще но Вселената на Warcraft просто най-много ми допада за това и много се кефя на играта.А в нея има доста тънки моменти които в други он-лайн игри липсват.Не мога да ги разбера тия стари играчи какво не им харесва но всеки си има право на мнение.А между другото един познат който е бетатестер на играта си закупи 10 левела за героя на стойност 100$ а 100 жълтици в играта вървят по 93$ реални пари.Не знаех че има и такива олигогфрени.Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени..."I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
-
Ами предполагам че практиката не е скорошна но аз се сблъсках с нея едва преди няколко дни и се спуках от смях.А това ако го кажа на баща ми койото като види че играя някоя игра и ма пита кога ще порасна сигурно човека ще получи инфарк и инсулт на калъп...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Araslan написа.....
Разбрах за някаква он-лайн космическа стратегия че някакъв изрод(от САЩ разбира се) си закупил някакъв парцел на някаква си планета на стойност 20 000 $...И сега ми кажете че американците не са откачени...
Comment
Comment