Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска он-лайн игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

VladDracul написа
    Е виж с това съм съгласна -> :stupid:
    Играта е още Бета - версия 0.43. Освен това хората сменях сървъра. При 6000 участника то си е трудно :shrug:
    We don't see things as they are, we see them as we are
    ---Anais Nin----

Comment

Имам въпрос към тези, които са минали първия удър.С каква войска успяхте да удържите.

Comment

Е да де ама щом е бета защо тогава я има платената опция :Р
        И аз това се чудя Несто.
        Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
        Page 97
        "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
        Page 241
        "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
        Page 262
        Ender's Game

Comment

Абе аз още съм в началото и имам малко точки така че ми дайте съвет за защита и кои сгради да строя като по-важни? Иначе мините си ги строя яко.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ами като начало само мините, като ги понаправиш до към 6то-7мо ниво и изследователско центърче си направи до второ ниво, да можеш да си разучаваш науките, фабрика за роботи пак 2-ро ниво че трябва за корабите и после пак мини до към 10-то ниво всичките(газта може и до 7-8-мо)

Някой от останалите имал ли е близки срещи с врагът че ми е интересно дали сме конкурентноспособни , аз тука съм си направил десетина изтребителчета, ама май няма да стигнат затова гледам да правя още ама те много пари и... абе всъщност те корабите аз ги разгледах и общо взето всеки следващ е няколко пъти по силен от предния, ама и цената им е пропорционална, така че нещо не схващам какъв е смисъла, то дали ще е един изтребител или два скаута си е абсолютно едно и също и от към цена и от към показатели
            <<..........>>

Comment

Deimos написа
              Някой от останалите имал ли е близки срещи с врагът че ми е интересно дали сме конкурентноспособни , аз тука съм си направил десетина изтребителчета, ама май няма да стигнат затова гледам да правя още ама те много пари и... абе всъщност те корабите аз ги разгледах и общо взето всеки следващ е няколко пъти по силен от предния, ама и цената им е пропорционална, така че нещо не схващам какъв е смисъла, то дали ще е един изтребител или два скаута си е абсолютно едно и също и от към цена и от към показатели
              Не е точно така - един изтребител винаги може да се справи с три скаута например, защото неговата огнева мощ е постоянна, докато тази на скаутовете, макар и сумарно уж да е повече в началото, пада с унищожаването на всеки следващ скаут.

От защитата има смисъл само ако е подкрепена от флот, поне докато не се сдобиете със щитовете.
              ---Anais Nin----

Comment

Абе кога ви ги дава изстребителите, аз имам само транспортьори и скаути. Какво трябва построя?
                "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Ky3Mu4 написа
                  Абе кога ви ги дава изстребителите, аз имам само транспортьори и скаути. Какво трябва построя?
                  Виж в меню "Техника"

Нужни са ти:
                  Корабостроителница (ниво 3)
                  Броня на космическите кораби (ниво 2)
                  Импулсни системи (ниво 2)
                  ---Anais Nin----

Comment

Айдеее почна се с тупаника, преди малко отнесох един значи общо взето тея дето са около 150 точки може да ги атакувате без проблем защото нямат защита, номерът е като атакувате да пращате и транспортни кораби за да можете да отмъкнете плячката после, на тоя му отнесъх към 6000 метал само с един транспорт (и 7 изтребителя де ) и сега си пуснах още транспортьори да се строят за следващите атаки и почва якото доене на беззащитни типчета )
                    <<..........>>

Comment

Аз съм по-брутален та да се похваля.... Значи досега съм плячкосъл към 60000 метал 30000 кристала и сега съм пратил 12 транспорта и едно изтребителче към един които му разбих всичко и без това (4 изтребителя) Сега ситемата е да не си купувам нищо, а да си напулня ресурсите на макс за да мога да атакувам дребните риби след това изведнъж да дръпна с 300 броя :Р Иначе няма да могам да атакувам слабаците. опитайте се да познаете кои имат най-много ресурси? Естествено тези коиот не са влизали от много време и са се развили горе долу намерете такива и ви е оправена работата аз си точа двама :rock: :twak: Бтв много е тъпо, че първо задалжително винаги крадеш метал за какво ми е по-дяволите.... Искам кристалииииии :wall: :tdown
                      Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                      Page 97
                      "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                      Page 241
                      "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                      Page 262
                      Ender's Game

Comment

Усещам как ше ме сексат съвсем скоро, вече получих 3 съобщения за шпиони около планетата ми... гадове... имам само 2 скаута, 3 ракетни площадки и 3 лазерни купола... кървава се очертава :wall: :fire:
                        "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

faso написа
                          Аз съм по-брутален та да се похваля.... Значи досега съм плячкосъл към 60000 метал 30000 кристала и сега съм пратил 12 транспорта и едно изтребителче към един които му разбих всичко и без това (4 изтребителя) Сега ситемата е да не си купувам нищо, а да си напулня ресурсите на макс за да мога да атакувам дребните риби след това изведнъж да дръпна с 300 броя :Р Иначе няма да могам да атакувам слабаците. опитайте се да познаете кои имат най-много ресурси? Естествено тези коиот не са влизали от много време и са се развили горе долу намерете такива и ви е оправена работата аз си точа двама :rock: :twak: Бтв много е тъпо, че първо задалжително винаги крадеш метал за какво ми е по-дяволите.... Искам кристалииииии :wall: :tdown
                          Поредността на плячкосване е метали-кристали-газ.
                          ---Anais Nin----

Comment

Ky3Mu4, тя наземната защита за нищо не става, по добре изкарай още 6-7 скаута и не би трябвало никой дате закача.
                            Абе faso, по какво ги познаваш кои колко е активен, аз досега все на камък удрям, последната атака едвам 4-5 хиляди ресурси задигнах а имах място за няколко пъти по толкова
                            Иначе и аз съм на тая система с доенето на слабаците и после дърпане яко напред, ама така много ти изостава науката, аз примерно досега можех да имам мегатранспортьори ако не се стисках толкова, на две науки от тях са ама и двете са по над 10000 ресурса и много ще се качат точките...
                            <<..........>>

Comment

Ми има сис система или поне нещо като такава...
                              Взимаш статистиката и турсиш играчи с около 120-150 точки (отваряш си два прозореца един със статистиката и друг с търсене) и почваш да ги гледаш. Първото нещо по което ги сортираш са точките, второто е дали са в клан или не(тук трябва да е не), третото е от коя система са гледаи да са от 2 или 3 логично е те са се записали преди много време и да са още на 100-150 броя значи трябва да са неактивни оттам една сондичка виждаш дали имат някаква защитка и пращаш колкото транспорта имаш и :fire: Недостатъка е е пътуването отнема сума време. Една атака обикновенно отнема 13 часа със връщането затова е разумно само акто имаш сума транспортери. Има си и + това не е нужно да влизаш толкова често Та това е ако искаш мога да ти сърчна и на теб ама с тези съвети би трябвало и сам да се справиш. Успех.
                              Page 97
                              Page 241
                              Page 262
                              Ender's Game

Comment

faso написа
                                Ми има сис система или поне нещо като такава...
                                Взимаш статистиката и турсиш играчи с около 120-150 точки (отваряш си два прозореца един със статистиката и друг с търсене) и почваш да ги гледаш. Първото нещо по което ги сортираш са точките, второто е дали са в клан или не(тук трябва да е не), третото е от коя система са гледаи да са от 2 или 3 логично е те са се записали преди много време и да са още на 100-150 броя значи трябва да са неактивни оттам една сондичка виждаш дали имат някаква защитка и пращаш колкото транспорта имаш и :fire: Недостатъка е е пътуването отнема сума време. Една атака обикновенно отнема 13 часа със връщането затова е разумно само акто имаш сума транспортери. Има си и + това не е нужно да влизаш толкова често Та това е ако искаш мога да ти сърчна и на теб ама с тези съвети би трябвало и сам да се справиш. Успех.
                                Доклад от шпионирането на [5:130:15]
                                Метал: 87394 Кристал: 35410
                                Газ: 19797 Енергия: 1103

Имаш късмет, че си в Галактика 5. Иначе досега с тези апетитни натрупвания да са те изяли с парцалите
                                ---Anais Nin----

Comment

Working...
                                X