Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска он-лайн игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

dibo, я кажи кво става, за атаките там и ако може с подробностти, какво ресурс ли губиш, ъпгрейди ли, с какво противодействаш, какви шемети нападат и кво печелят от това?
    Щото ниенай-общо сме съюза на неориентираните, не че бързоняма да се орентираме след няколко кютека :argh:

Comment

Deimos написа
      Ето вече се събрахме трима човека, сигурно и още двама-трима ще дойдат и сме си сила вече

Ами незнам защо ти прави проблеми, при мен си върви идеално, сигурен ли си че пишеш username-a а не името на планетата? Иначе ти с Лозенград нали
      Ами пак не става, сигурен съм. Иначе съм Лозенград. Май ще си направя нова регистрация.

Току що си направих нова регистрация и с нея няма проблем планетата ми е ддддд [3:41:14] със старата ще видя какво ще правя.
      Last edited by Shelenberg; 13-01-2005, 16:25.
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Казвайте какво да правим вече съм подал молба за включване в нашия съюз. Какви планове ще мъдрим от тук нататък? Иначе със старата регистрация ще я оставя така няма да влизам в нея то и без това не можех
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

von Danitz написа
          dibo, я кажи кво става, за атаките там и ако може с подробностти, какво ресурс ли губиш, ъпгрейди ли, с какво противодействаш, какви шемети нападат и кво печелят от това?
          Щото ниенай-общо сме съюза на неориентираните, не че бързоняма да се орентираме след няколко кютека :argh:
          При атаките може да загубиш:
          защитни съоръжения, кораби (включително соларни сателити) и най-вече ресурси. Ъпгрейди и гради не се губят.

Противодействие:
          Защитните съоръжения са в общи линии слабовати, поне в началото, така че по-скоро флота. А иначе най-доброто противодействие е да не допускате натрупване на неизползвани ресурси, защото се превръщате в апетитна цел. Могат да те нападат всички играчи, които имат до 2.5 пъти повече точки от теб (тоест ако имаш 300 точки, могат да те нападат играчи с до 750 точки). Никой не може да те напада, преди да минеш 150 точки.

При атака се печелят единствено и само ресурси.

Както е известно използваните ресурси в играта са точки.
          We don't see things as they are, we see them as we are
          ---Anais Nin----

Comment

И при ограничението да имаш до девет планети кво излиза, цивилизациите са подредени по хронологичен ред, първите се трепат с първите,вторите с вторите и понеже не могат да се убият, така до безкрай, освен ако някой не попусне да влиза три-четири дни и му разграбят ивмането и стане така че изпадне в бе група

Значи наши врази са всички включени допреди две-три седмици...
            Ми да търсим самостоятелни и да ги грабим общо...друго не ми хрумва

Comment

von Danitz написа
              Значи наши врази са всички включени допреди две-три седмици...
              Ми да търсим самостоятелни и да ги грабим общо...друго не ми хрумва
              Че ти още нямаш 150 точки
              ---Anais Nin----

Comment

Нямам, но все някога ще имам, нали?

Comment

Дам добре звучи това но има малкия проблем, че не мога да жляза в глупавата игра :fire: В сравнение с Дарк Галакси е много по-зле но пак става.... (бтв вижте Дарк-а има някоя и друга прилика
                  Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                  Page 97
                  "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                  Page 241
                  "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                  Page 262
                  Ender's Game

Comment

faso написа
                    Дам добре звучи това но има малкия проблем, че не мога да жляза в глупавата игра :fire: В сравнение с Дарк Галакси е много по-зле но пак става.... (бтв вижте Дарк-а има някоя и друга прилика
                    Цяла сутрин се опитвам да се логна, и то все ме връща обратно на заглавната страница... деа :sheep:
                    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Споко, повечето сме така
                      ---Anais Nin----

Comment

Абе да, нещо се е бъгнало ... не ще да ме пусне ... върти ми една и съща страничка и толкова...
                        "Нима, Създателю,
                        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                        мигар аз самият съм те молил
                        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
                          Абе да, нещо се е бъгнало ... не ще да ме пусне ... върти ми една и съща страничка и толкова...
                          Решението е просто - пишеш сбъркано име и парола - дава ти екран за грешка - пишеш сега верните - и си вътре :stupid: :twisted:
                          ---Anais Nin----

Comment

Е виж с това съм съгласна -> :stupid:
                            "Нима, Създателю,
                            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                            мигар аз самият съм те молил
                            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Изял съм първия тупаник докато не съм можел да се логна ,малко брутално... а сега и втори се очертава( бтв на 100 точки почват да атакуват )
                              Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                              Page 97
                              "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                              Page 241
                              "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                              Page 262
                              Ender's Game

Comment

faso написа
                                Изял съм първия тупаник докато не съм можел да се логна ,малко брутално... а сега и втори се очертава( бтв на 100 точки почват да атакуват )
                                Хм, не съм влизал в форума им 2 дни - и те пак сменили правилата
                                Аз пък да се похваля - вчера отблъснах успешно за първи път атака
                                ---Anais Nin----

Comment

Working...
                                X