Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска он-лайн игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Няма проблеми Шеленберг , току що подадох молбата за присьединяване
    Като имаш време - одобряваш и ставаме трима , което не си е лошо ; важното е
    да сме единни .

Comment

Кайзере поне аз не съм получил съобщение за присъединяване. Най-добре ако можеш да подадеш молба да бъде понеделник или вторник, защото чак тогава сигурно ще влизам пак.Мисля си че причината може да е това че автоматично ми трие новините защото ако не си ги чета до 1-2 дена ги трие, за това най-сигурно тогава, ако ли не подай пак когато можеш пък да се надяваме този път да е там новината.

Иначе казвайте мнения за предложенията които съм ви писал в предния пост.
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ами добре , сигурно молбата ми е изтрита , прав си , но наистина ти я бях
        пратил . Нейсе ,в понеделник пак ще пратя За нови членове - ще се опитам да
        привлека ; относно ранговете , мисля ,че засега наистина не са необходими
        ( само трима сме все пак ) , като посьберем повечко народ ,тогава да му мис -
        лим . Едно за мен е ясно - ти сьздаде сьюза , та като сьздаваме ранговете е естествено ти да станеш лидер , така е редно и правилно .Друго засега не ми
        хрумва .

Comment

Сложих ви рангове Генерали накря все пак се реших да ги сложа щото ей тей пред името да няма нищо ми се струва скучно Аз съм дипломат защото сега водя преговори, но ако някой друг иска от вас кажете нямам нищо против. Вече имаме един съюз с Младост 4, ако някой от вас го е привлякъл благодаря :nworthy: Иначе нямам нищо против и аз да водя съюза, просто давам шанс и на вас да не кажете че съм лош лидер Иначе най сетне малко ме оставиха от непрекъснати атаки по планетата ми и така малко да се поразвия, че да обявим и една войница. Вече съм набелязъл първата ни мишена - това са съюз Цигани :mhehe: :twisted: и те са трима като нас. Преди много ги дънех но от както ме нападнаха други съюзи не мога да направя нищо и сега ги гледам малко са се поразвили но няма значение пак ще ги смачкаме. :grrr: Ами това е ако имате други предложения казвайте.

Comment

Тьй , тьй , то и аз да се поразвия и с удоволствие се включвам в милитаристич-
            ните ни сьюзни амбиции За ранговете - мда , не е зле да си генерал Вече
            казах ,кой според мен си е лидер на сьюза ; но Шеленберг , щом те влече дипло-
            мацията , добре .

Comment

Не че ме влече дипломацията ама не видях желаещи но ако искаш тебе мога да направя дипломат, а аз да стана генерал на мене ми е все едно, дори ако искате мога да въведа като другите съюзи определени точки за определен ранг вие кажете.Скоро ще почна преговори за други съюзи, които ми предложи Стагон дано са успешни. Ако се поразвия още малко мисля да почна пак да водя битки, че ги позабравих след тежките загуби които преживях.

Comment

Ами аз доста време се бях пооткъснал. Разочаровах се от играта и си поддържах акаунта от чист инат :o . Четно казано нещо не разбирам смисъла на всичко това. Да стоиш непреркъснато в нета и си играеш на криеница с тези с повече точки.
                Просто един с двойно повече точки от мен направи нещо което мислех че е невъзможно. Занули ми цялата флота и защита, като загуби само 20% от флотата си. При това бях технологично по-напреднал. Така че от две седмици се измъквам от положението. Добре че бях пратил транспортната си флота по задачи и не я загубих.

Така че от днес за първи път имам пак някаква бойна флота( два батъла и един кръстосвач). Само 4е от такова растояние на знам как бих се включил в евентуална война. Обаче ще направя каквото мога. Особено другата седмица се надявам да построя внушителна флота и евентуално вече да си направя по-близка база. Само трябва да се уточни тактиката. ДОбре е да се знае кой с какво разполага.

Comment

Този период и аз го минах на зануляване. А що сеотнася до играта използвай я като някакво развлечение, ако можеш тя наистина не е нещо особено. Ти да не мислиш че аз седя постоянно пред нета. Иначе за война и на мене самия ми е рано но да се надявам до 1 седмица да направя първата си битка от много време насам. За голяма война ще почнем когато и двамата стъпите на краката си и ми кажете. Противника е ясен бившия съюз ЦИГАНИ сега е с име - ХИЩНИЦИТЕ, но като ги видях са доста напред от нас и май няма да можем. В такъв случай ще си изберем като заначало малко по-слаб от нас противник т.е. ще проверя класацията на съюзите. Иначе само да ви кажа че вместо да правите повече защита, по-добре правете кораби те са по добрата защита. Иначе сега аз разполагам с 16 кръстосвача и 2 полеви изтрб. Ще гледам да осигуря в скоро време още някой друг съюз та да се подсигурим макар че това изобщо не е гаранция за нищо

Comment

В момента не се занимавам много, но другата седмица имам намерение да направя една малка кампания за атака на потребители пред изтриване. За тази цел имам значителен транспортен флот, така че ако някой се нуждае мога да изпратя ресурси от излишъците. ДОри и сега имам над 100000 газ, който за момента не използвам. Макар че ще е доста треудно, понеже сте на границата на обсега ми.

А и имам един въпрос. Как е по-добре? флотата да е еднообразна, или да е от няколко типа кораби. На мен ми се струва, че понеже на всеки ход целта се избира случайно, има реална възможност силно повреден тежък кораб да се спаси и да стреля и още един ход. ТОва е при положени е че има два вида тежки кораби, при късни етапи, когато противника е почти победен би намалило бойните загуби. Има ли логика в подкрепа на противното твърдение?

Comment

Ами все още не ми трябва газ но ако подема няколко поредни нападения може и да ми потрябва твоята газ,ако все още ще я имаш де. Иначе най-добре е да имаш еднообрана флота сега на този етап както сме с теб с тези точки е най-добре да са по възможност кръстосвачи аз само това строя и изобщо не развивам сгради или проучваня, това съм си го извлекъл като поука от преди.

Comment

Аз до момента съм вложил доста ресурси в проучвания. Доста вложих в проучвания за да мога да строя бойни кораби. Но смятам че все си е полезно де. Обаче при моята отдалеченост кръстосвачите са доста ценни.

Comment

Сьжалявам ,че напоследьк нямах много време , нали изникна и " Дипломация "
                          То и аз сьм като тебе Ангелмр , технологии и пак технологии , та да мога да правя
                          по-добри кораби . А за дипломацията - не мисля , че сьм най-подходящият .
                          Ако вьзникне нещо , обаждайте се , не забравям да опитвам да привличам нови
                          членове , но май нещо не успявам .

Comment

За съжаление аз съм още по-неподходящ за дипломация. Какво да се прави. Човек трябва да си познава недостатъците :-).

В последните дни съм се отдал на мързелуване и резултата е че дръпнах доста. Вече може да се каже че имам добра флота. 41 кръстосва4а и 21 бойни кораба. Обаче за момента, понеже не знам кои са потенциални съюзници и кои врагове, не атакувам никого.
                            Last edited by Angelmr; 05-08-2005, 01:06.

Comment

Ами скоро може би ще имаме и съюз с Drago, EPBW или СССР-алфа, още нищо не е сигурно поне май с единия ще имаме съюз Бравос Angelmr доста си напреднал значи атакувай си който искаш по-възможност гледай първо такива жертви без съюз или такива от слаби съюзи гледай класирането по съюзи аз поне така правя. Иначе недей да нападаш никой от Младост 4 все пак с тях имаме съюз както и някой от горните три които казах. Пък ако направиш нещо по погрешка ще се оправим някак си чрез дипломация ако можем :rock: така че не се притеснявай. Аз също в момента след моето възстановяване вече си търся жертви.

Comment

Вече обявих война на бившия съюз Цигани, които сега са ХИЩНИЦИТЕ отдавана им имах зъб, както и на един тяхен бивш член, който отиде в друг съюз, но явно от там са го махнали. Този който е на мойте точки вече го ползвам за касичка. Скоро и другия ще го погна Имаме и нов съюз. Ами това е дерзайте

Comment

Working...
                                X