Shelenberg написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска он-лайн игра
Collapse
X
-
Преди известно време доста се бях зарибил по тази игра, обаче я отказах по няколко причини. Първо цялата интрига се свежда до това да дебнеш някой противник дали е онлайн и като се изключи да го атакуваш. Съответно той пък само чака SMS да се втурне към най-близкия клуб, пък ако по случайност е отишъл до тоалетната...... :sm113: Освен това тогава като играех имаше някои недообмислени неща (бъгове?), не знам дали вече са ги оправили. Например ако строиш кораби или сгради, след като станат готови, трябва да се логнеш и лично да се увериш в това, иначе все едно че не са станали. Така че ако капацитета ти за метал (примерно) е пълен и пуснеш да си ъпгрейднеш складовете, и след това не влизаш няколко дни, просто все едно че нищо не си направил и ресурси не са ти се трупали. Друго нещо е времето за запазване на съобщенията - два дни ако не си генерал. Става така че не влизаш 4-5 дни и след това като влезеш не само че не можеш да си познаеш планетките, ами и не можеш да разбереш на кого да отмъщаваш :fire: Друго нещо са мултитата, "с които и боговете напразно се борят" (ха познайте откаде е този цитат :p ) и заради които в някои западни онлайн игри, като видят IP от България и директно изтриват юзера.
Това са някой от негативните страни на играта според мен. Това не значи че не трябва да се опитва де - играта има и доста добри страни. Просто не трябва да се очаква кой знае колко.
На мен лично много повече ми харесват походови стратегии от типа на Master of Orion II - има възможност за много повече комбинации и открития. Можеш да използваш много различни стратегии и т.н.Shut me down! Machines making machines! How perverse!
Comment
-
Повечето от бъговете са оправени,особено този със строенето и логването.Обаче неможе да се прави сравнение с булфлийт и "господаря на орион".Просто те са на светлинни години разлика.А мога да ти кажа че във ферион,една подобна на булфлийт игра,само че чужда,на 3,5 и 9 място преди месец бяха българи!
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Кой е съгласен да направим наш съюз с име "БойнаСлава" във Вселена 2 - аз съм ЗА. Дано се съберем поне 4-5 човека, ще си изберем дипломат, ще направим някой друг съюз с други съюзи и ги почваме по нашенски. Дори съм си набелязал с кой съюз да сме във война - "Цигани" :twisted: Ами вие сте на ход
Иначе бъговете в игарат са много малко вечеКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Еми създадох наш съюз казва се БойнаСлава. Който иска нека влиза. Също така който иска да го управлява нека ми каже. Аз поне за сега нямам голямо желание да го управлявам. Казвайте има ли желаещи и за дипломат, който да ни намира съюзници или да ни вкарва във войни абе човека който ще води нашите преговори. Аз ще гледам да създам като заначало някой друг съюз. Ами това е за сега. Иначе като подадете молба за присъединяване да знаете че ще вляза към 8-9 юли да не си помислите че не съм ви приелКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Значи Merlinmr вече си приет кайзере тебе те очакваме. Значи да знаете че влизам 2-3 пъти седмично това ви го казвам информативно. Кайзере ако се забавя с приемането ти не се притеснявай просто причината ще е че не съм влизал няколко дена
Иначе сега работя по въпроса да намирам съюзници или напове това ви моля и вас ако имате някакви предложения казвайте. Иначе като гледам май ще си бъдем само трима, дано се намерят и още желаещи, предлагайте на ваши познати или на такива играчи които не членуват в никой съюз все още. Също дайте и предложение как да се раздават рангове, ако искате да има такива или това да го реша аз.Last edited by Shelenberg; 12-07-2005, 22:00.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment