If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз там съм LORDVEIDER ot wselena 1
Играя и в Хардкора пак като LORDVEIDER
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Аз тъи като гледам воините се обявяват само за украска.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Щеше ми се и на мен да се включе в този съюз, когато понатрупам малко сила за да съм полезен, но гледам че те са главно в трета галактика и малко във втора а аз съм във пета :vsad: . Жалко на мен ми хареса стила.
Е ,браво Шеленберг Аз докато се наканя да ти отговоря ,те взели , че те
изкьртили . Изобщо мен почнаха да ме млатят яко та сериозно обмислям смяна на
сьюза - мислех да поизчакам , така де , да поукрепна и да дойда в Родина , но
при това положение ... ами кофти . Но пьк що ще си го трийш ( акаунта де) ?
Я вземи да почнеш отначало , тькмо ще направил една лига от млади империалисти , и бездруго тая Вселена 2 има такива надьхани ,че направо да се стреснеш . Та и ние .
А между другото, понеже съм нов, какви са критериите за включване в съюз? Понеже кандидатствах за Родина, но не ми отговориха. Е то вярно че съм на другия край на света( 5,395,14), а и тогава имах 28 точки. Така 4е не знам от кой момент играча може да бъде полезен на съюза. Виждам 4е самостоятелните игра4и са екзотика, така 4е явно всеки е добре да е 4лен на съюз.
Ами по точно си изтрих само едната планета и сега мисля да сторя и с другата (аз иначе после пак ще си почна от начало де),но може и да поразмисля и да направя друго нещо да поизостана с точките че да не могат после да ме нападат. Лидера на Родина не влизал и той скоро в играта. Аз по принцип във Вселена 1 съм по добре там повече мачкам
Ако искате можем да направим наш съюз и да си направим договори и с други съюзи включително и с РОДИНА за взаимопомощ. Проблема е че аз мога да се включа по късно защото има вероятност да почна отначало. Няма критерии за включване в РОДИНА просто лидера не е влизал, макар че някои съюзи си правят такива критерии при определен брой точки ако ги направиш влизаш ако ли не не можеш.
Иначе аз влизам в играта два пъти седмично което някой път е лошо ама все пак това е само игра.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Мисля че най-добре ще е ако всички ние от боинаслава направим три съюза които да вземат членове от галктиките както следва:
Ще означа съюзите с произволно означение.
1 и 2 галктика съюз Х
3 галактика съюз У
4 и 5 галактика съюз Z
Тези съюзи ще са с постоянен НАП(пакт за неагресия)
Така ще са максимално ефиктивни.Ако сте навити пишете ми тука или на акаунта ми в вселена 1.Аз съм в 5галактика.
Аз имам голям проблем. Вчера са сменили провайдъра на сайта на bulfleet и от тогава не мога да вляза. Чувам че и други потребители на бтк се оплакват от същите проблеми. Някой има ли идея как да се оправи проблема?
Помня че някъде из форума на булфлийт беше писано,ако не пиши на някои от админите им.
Нема да казвам кой сам, че като гледам повечето сам ви грабил хехехахха:fire:
Ей Витман моля те повече да не ме нападаш , ако си го правил наистина, защото постоянно водя някакви войни и не мога да се рзвия като хората.
Иначе ако се създаде някакви сериозни съюзи от БойнаСлава аз може и да се съглася да вляза, но ще видя защото съюза ми за сега е добър и съм доволен от него.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Аз се отказах да я играя тази игра,обаче ако някои иска да играе с акаунта ми в Вселена 1 да ми прати ЛС и аз ще му дам паролата и потребителското има.
Comment