Еми добре, аз я бях зарязал тая игрица, ма нали сме отбор... пуснах десетина кръстосвача, е са ше му натроша кофата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска он-лайн игра
Collapse
X
-
То и аз наистина по едно време заради тези проблеми е зарязах ама този ме изнерви реших да се върна пък да видим до кога. Иначе пак докато ме е нямало двама различни са ме нападнали единия ме победи и си взе доста ресурси, но другия му разкатах фамилията и доста си поизпати.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Аз си играя от както се регистрирах. Играя във Вселена 1 и 2 ама вече си имам съюзи и съм доволен от тях така че аз не мога да се присъединя към вашия поне за сега. Във Вселена 1 съм в съюза UKTC а във Вселена съм в съюза GoD.
Иначе Витман този хард коре сървър струва ли си? И ти как се движиш там?Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Какво стана сега кои играят още в играта и в кои съюзи са? Аз във Вселена 1 съм в съюз UKTC, а във Вселена 2 съм в РОДИНА.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Бравос на тебе. Обаче скоро ще свърши рунд първи и трябва да си поне 5-ти за да вземеш награда. Аз играя в другите две вселени в едната съм много добре, но в другата ям голям пердахКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Ами то имахме съюз но се разпадна. И сега всеки е където може, иначе аз пак повтарям, че аз съм - ddddd в съюз UKTC - това във Вселена 1, а във Вселена 2 пак съм ddddd в съюз РОДИНА
Кажете си имената във двете вселени и в кои съюзи сте, та може да се наложи да си помагаме.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
То и аз участвам - вьв Вселена 2 - но сравнение с вас , постиженията ми са
смешни Но пьк едва прохождам - регистрирах се само преди 2 седмици . Цяло
чудо , че досега някой не е решил да ме гльтне .И разбира се сьм си с добрия стар ник - Кайзер , пьк си крьстих планетата Das Reich , какво да кажа - аз сьм
еди прохождащ империалист
Comment
-
Kaiser написаТо и аз участвам - вьв Вселена 2 - но сравнение с вас , постиженията ми са
смешни Но пьк едва прохождам - регистрирах се само преди 2 седмици . Цяло
чудо , че досега някой не е решил да ме гльтне .И разбира се сьм си с добрия стар ник - Кайзер , пьк си крьстих планетата Das Reich , какво да кажа - аз сьм
еди прохождащ империалист
Кайзер айде идвай в съюза където съм и аз във Вселена 2 - РОДИНАКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment