Съобщение

Collapse
No announcement yet.

knights of honor

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз мисля че едно започване от 600 година е далеч по добро,но мисля че трябва да се признае че българите са се постарали все пак...
    Нали в краина сметка човек се учи от грешките си... да се надяваме да се подобри играта в бъдеще..

Comment

:evil: тия битки са чиста гавра с потребителя.Това ако е постараване :o
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Не говорех за бтиките,които са си наистина слаби(както и в Цар)по скоро за геймплея и играта ато цяло

Comment

Е именно геймплея има най-много слаби моменти (като концепции) а и бъгове, които не се компенсират достатъчно добрите идеи на разработчика.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

графиката на играта по време на битките е толкова смешна в сравнение с Тотал Уар, че направо не знам как можете да й давате положителна оценка. все пак годината е 2005 почти и подобни тъпи шеги изобщо не мога а ги преглътна само защото са български. мамка му, та единиците изглеждат ТОЧНО като тези на Цар, дето излезе преди пет години и за тогава беше зле графично! А който си мисли, че не е готино да видиш как 2 фаланги хоплити се мушкат и се дебнат и как колесниците размятат едната от тях по фланга да има да взима (хапчета)!

геймплея пък изобщо не е по-добър - имаш няколко рицари и повечето от тях не правят нищо друго, освен да си седят на гъзовете като търговци, шпиони и други хрантутници и като добиеш една по-голяма империйка се виждаш в чудо как да я защитиш цялата. за това се принуждаваш да ги пратиш още отначало всички да търгуват, да си много богат, да даваш пари на всичките си съседи и те да те защитават, което до сега е най-печелившава тактика, опитанаот мен.

Уменията на героите поне да имаха няккво значение - тоя Дред примерно дето е с червения череп само запълва слота - селяните даже не бягат от рицаря (я налети в гръб с генералската кавалерия на тотал-а на някой да видиш как дига бялото знаме и бойците му падат прегазени от конете), а онуй за морала нещо не действа, щото даже малко да бъдат превъзхождани по брой моите (е, верно-селяни, пък ония - мечоносци) и търтят да бягат. Ако искам да не бягат трябва да се пусна ан най-лесното, баси.

За "Kaloyan, Tzar of Bulgaria" през 1000 г.н.е. няма какво да говоря, щото тогава не само Калоян, но и България не е имало.

Comment

Е, то е малко според това какво точно търсиш в графично отношение. Аз да речем си падам по пипната двуизмерна графика с приказен стил (или във всеки случай в стил илюстративен, като от древна хроника). Та затова в графично отношение ми допадна. Но пък битките са решени много по-зле от даречем Lords of the Realms 2, която е почти перфектна, а е създадена много отдавна.
              Инак вярно че Тотал Уора е много карсивичък, но пък също страда от множество недомислици по отношение на битките.

Comment

Е, аз също съм почитател на 2D графиката. 3D графиката е все още над възможностите на съвременните компютри в смисъл - полигоните й не могат да бъдат достатъчен брой, за да се получи същия ефект.
                Но спора за 2D или 3D графика сме го водили неведнъж а и в крайна сметка те нещата са в голяма степен и въпрос на вкус
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

LotR, LotR, LotR !!!!!!!!!!!! Истината!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                  Я, това се получи с двоен смисъл :lol:
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Да не е излязла вече???
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не бе, Lords of the Realm
                      А някой пробвал ли е третата част? Аз я дебнех с голяма надежда, пък тя накрая се оказа такава боза...
                      XV mile the sea brode is

Comment

А, мислех че имаш предвид един РТС, който скоро ще излиза

Или може и да е излязъл вече.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз четох някъде един тест за него и доста го бяха похвалили, но аз не съм фен на комп. игрите по филма. Някак си струва ми се, че не мога да запазя респекта си за героите ако ги джиткам напред назад с мишката
                          XV mile the sea brode is

Comment

След 6 дни излиза.

albireo написа

Comment

Да и аз я чаках с голямо нетърпение (а тя се забави с повече от година и половина) и накрая бяхнапълно разочарован (дори слабо казано). Получи се същата история като с третата част на Master of Orion.

Comment

Да, точно... Много гадно
                                XV mile the sea brode is

Comment

Working...
                                X