Аз съм фен на тактическите игри в която е важен контролът над воиските а не толкова глобалният поглед върху нещата.Иначе е готино примерно да си избереш титла по твое усмотрение и фракция ама пусти битки...Добре бе не петнете Цар битките в нея са 5 6 пъти по интересни...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
knights of honor
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Цар беше много приятна наистина, макар че там пък бойците можеха да стават някакви невероятни терминатори, а и имаше бъгове с трупането на опит, един голем можеше да троши стенички и така да вдига нива. Графиката беше много приятно приказна, единственото което дразнеше беше че спрайтовете бяха, макар и приказно добре анимирани, само в 8 посоки и съответно се проваляше плавността на движението.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
на мен ли ми се струва или официалната версия която ще излезе, уж тези дни е съвсем различна от тази която всички ние играхме ,наи- малкото обърнете вниманието на променените ресурси и графиката във всяко едно отношние...нещо съвсем се обърках уж излезе и я играем а сега в gamespot ми обявявят че, че ще излиза тези дни!!!!!!!bulgaria on three seas
Comment
-
Абе съвсем подобно си изглежда. А и да са пипнали това-онова в графика, това нищо не решава. Както писахме и по-назад в дискусията, проблемите на играта са съвсем други и общо взето не е кой знае какво за съжаление, само ей-така - средна игрица за непретенциозни хора. Жалко.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment