Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В момента тегля скандинавския пач 1.4...

Наистина ли пача прави искуств. интелект по силен?

И най добре е да се играе на най-високите нива на сложност, нали?
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Другия вариант е да ти дам диск, от който да си я инсталираш.

Обаче, реалното време разваля цялата игра. Ако беше походова ... ако държавата ти е голяма, ти на практика не можеш да я контролираш - или трябва да разрешиш повече съобщения да ти излизат на като прозорци (и да се побъркаш, докато ги махаш) или ще стават катастрофи, тъй като, ако те атакуват на няколко места едновременно върху по-голяма територия, ти можеш да контролираш 1, най-много две ситуации ... а за контрол над флота няма какво да говорим при тази ситуация.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е добре де, след всичките пачове, пак ли дропи в десктопа както преди.Това е изключително дразнещо, затова и спрях да я играя.
        He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Не, вече е стабилна, няма проблеми, не дропи и т.н. Но е реално-времева, а при тази си комплексност би трябвало да е походова ...
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ок, съжалявам за леко тъпият въпрос, но.... Аз имам игра версия 1.00. Сега какво? От къде да тегля пачове, какъв е смисълат от тях и други? Надявам се някой да ми отговори на въпросите.
            In My Humble Opinion.

Comment

отиваш в гугъл пишеш "Hearts of Iron" търсиш официалната страница и сваляш скандинавския пач
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Абе я обяснете малко по-подробно с СССР, че я оплесках съвсем. IC-то започна да спада веднага, тръгнах на война с Финландия , за да си осигуря още ресурси и след това фалирах. С германците беше лесно, но искам с СССР да играя.
                "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                Wette

Comment

Originally posted by "anti"

Абе я обяснете малко по-подробно с СССР, че я оплесках съвсем. IC-то започна да спада веднага, тръгнах на война с Финландия , за да си осигуря още ресурси и след това фалирах. С германците беше лесно, но искам с СССР да играя.
                  Най-вероятно си оставил населението без храна, и аз направих същата грешка отначало, защото при СССР населението иска наистина много ресурси. В панелчето за индустрията имаш четири полета чрез които определяш колко IC да отива за населението, за провизии, за наука или за производство на Т-34 , та значи най-горното е за населението. До всяко от полетата си пише колко IC иска, и ако си му отпуснал по-малко става червено. При другите полета нямаш проблеми и да са на червено, но това за населението винаги трябва да е над минимума, защото иначе, има отгоре при ресурсите едно поленце dissent се казва и отбелязва недоволството на хората, та тва поленце почва да се увеличава неприятно бързо. Колкото повече време няма достатъчно храна, толкова по-бързо се увеличава dissent-а от който пряко зависи IC-то. Така че гледаш да има храна и dissent-а си стои на нула. Ако вече е висок единственото решение са чистките които го свалят с по 10. Другият номер е да започнеш война с Германия, защото тогава потреблението на храна се намалява десетократно, и имаш достатъчно IC и за наука и за танкове. Също като играеш с СССР армиите ти са разпръснати навсякъде, затова е по-добре да си ги събереш там където ти трябват(използването на strategically redeploy division е препоръчително) вместо да стоят на другия край на картата и нищо да не правят.
                  <<..........>>

Comment

Thanks, сега отивам да освобождавам трудещите се от експлоататорския строй :twisted: Ако пак има нещо неясно, ще се върна.
                    "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                    Wette

Comment

И кое му е лесното на Германия? Мисля, че страните са балансирани. Пробвах с USA и със СССР. Еднакво трудно е. Но ми направи впечатление следното - ако трепеш малките страните по отделно без да влизаш в съюзи IC ти нараства стремително. С Германия 09.39 имам реални 550 IC. Без читове, разбира се.

Comment

А как се оправяш с гумата? Защото с Германия (а и с повечето държави) този ресурс е оснвният проблем. А без него и много потенциални IC да имаш пак не можеш да ги реализираш.
                        Поне чисто търговските ми опити не са ми давали достатъчно количество гума. а около Германия не се наблюдават подходящи гумобогати държави .

Comment

Ами завзимаш си цяла Африка и готово Не, точно това е най-големия недостатък на играта - че можеш да анексираш неутрални страни без никакви последствия. Аз като играх с Германия още първия месец си взех Венецуела за петрола. После разбира се имаше голяма тупаница около Карибите с англичани, американци и французи и накрая ме отрязаха гадовете, но по това време франция я нямаше, русия до урал беше моя, англия беше напълно съсипана икономически, а армейска група Гудериан се намираше някъде около щата Невада и напредваше с пълна скорост към тихоокеанското крайбрежие
                          Въобще с Германия е много лесно. Друго нещо също така- десантът в сащ също е уникално лесен, винаги ми е успявал (в смисъл завзимал съм половината страна преди да срещна някаква съпротива, когато вече няма значение) Май най-добре в момента, когато сащ обяви война направо да стовари човек каквито части има колкото се може по-скоро и да ги отпише от войната.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Хех, аз не съм го смятал въобще за възможно, та не съм пробвал. Честно казано, опитвах се да карам горе-долу исторически и гумата ми беше голям проблем. Иначе - победата над врага наистина е сравнително лесна.

Comment

Каучукът е интересния момент. Незнайно как ( търговски способ0 поддържах едно добро количество. А когато превзех Холандия и Белгия ми скочи тройно. Предполагам, че при превземането на дадена страна нейните натрупани ресурси се прехвърлат.
                              Интересно дали някой е играл със САЩ до край или поне 3-4 години. Тези американци много папкат - над 60 % от IC отиват за населението. Нормално ли е това?

Comment

Ами при положение , че средният американец е 100+ кг. , е нормално. Иначе съветите ви за СССР не ми помогнаха. Угодих му на това население и пак IC-то спада безвързвратно. С Германия на втората седмица ми скача двойно, след това покорявам Чехословакия, Франция и Бенилюкса и съм дер фюрер аус дер велт!(ха ха ха). Ама с немците не ми е интересно, искам Жуков в Берлин!
                                Wette

Comment

Working...
                                X