Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз енджина на битките бих пооправил, ако можех - може да е по-добър и да дава повече съпътстваща информация (защото в момента ми се струва доста неиформативен и с лошо интерфейсно решение).
    За компа си абсолютно прав. Лошото е, че, поне аз, нямам как да играя срещу човек и така е малко скучничко.

Comment

Аз и Олорин сме я играли в мрежа тази игра (както и ЕУ). Но и двете са не особено стабилни в мулти, като HoI може да поднесе всякакви изненади в това отношение (както преди, така и след ъпдейта). Най-честия номер е изхвърляне на десктопа без съпътстващи обяснения ...

Иначе играта е голям купон при мултиплеър ... само да беше по-стабилна ... но явно това са напразни мечтания
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Възхитен съм от играта! :lol: Почнах с БГ. Изнесох гърците, сърбите, турците, румънците, унгарците. После Оста ми обяви война и - край. Размазаха ме. После се фанах за СССР. И в момента отчаяно се отбранявам от немските танкови дивизии. Добра игра!
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

В нормалната версия е много лесна, прочетох обаче някзде че имало мод дето било доста по-трудно
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Уханов, един съвет за СССР - не се поддавай на чистките - твърде много талантливи офицери ще си заминат. Вярно недоволството ще се вдигне много, но ще се оправиш. Някъде към средата на '39 г. обаче мистериозно ще падне количеството стоки необходимо на населението и от този момент нататък ще дръпнеш бързо ... само дано да е наистина достатъчно бързо ...
            Аз съм се пускал и с Германия и с СССР и с още няколко държави, но с Германия ми беше най-лесно. Сега със СССР (при версия 1.03б) нещата не изглеждат розови. Аз имам 287 дивизии, а Оста малко на 350. А е само септември '39 година ...
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Originally posted by "messire Woland"

Уханов, един съвет за СССР - не се поддавай на чистките - твърде много талантливи офицери ще си заминат. Вярно недоволството ще се вдигне много, но ще се оправиш. Някъде към средата на '39 г. обаче мистериозно ще падне количеството стоки необходимо на населението и от този момент нататък ще дръпнеш бързо ... само дано да е наистина достатъчно бързо ...
              Аз съм се пускал и с Германия и с СССР и с още няколко държави, но с Германия ми беше най-лесно. Сега със СССР (при версия 1.03б) нещата не изглеждат розови. Аз имам 287 дивизии, а Оста малко на 350. А е само септември '39 година ...
              Всъщност мистериозното падане на необходимите стоки се случва точно в момента в който обявиш война на Германия, и също толкова мистериозно си се връща след като им анексираш територията или сключиш мир... Аз затова след като отнесох германците умишлено оставих територията им да си е тяхна, защото без единици все едно си е моя, а населението вместо 600 искаше 60 провизии. И чистките са много полезни - просто недоволството трябва да се държи възможно най-ниско защото от него зависи индустриалния капацитет, а при държави с размера на СССР дори 1% повече е много, а и не забелязах някой от важните офицери да са изчезнали. Между другото като играх с СССР през '39 такова нещо като Оста нямаше, бяха остамали няколко откъснати италиански провинцийки, Германия беше окупирана и без никаква армия, а аз се готвих за десант във Великобритания от бреговете на бивша Франция...
              <<..........>>

Comment

Originally posted by "messire Woland"

Аз имам 287 дивизии, а Оста малко на 350. А е само септември '39 година ...
                Какво?! Това е невъзможно!!!

При мен например Франция ВИНАГи бива изнесена от Германия.

Когато Германия започна да се прави на велика из я "усмирявам" с 30ина танкови дивизии, въоръжени с Ис-2. 8)

Същото важи а за гадната италия

НО 300 ДИВИЗИИ?!?! КАК?!?!

А това за стоките по време на война е абсолютно вярно.

А сега малък съвет от мен.

:lol:

Ако анексирате врага си по време на бойни действия вражеските дивизи ще изчезнат... заедно с ваште! :x :twisted: Внимавайте, че така аз загубих 34 полски Cav+Artillery дивизии :roll:
                Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ами, аз играя на версия 1.03б да ви напомня ... там нещата са не чак толкова лесни и Оста е по-силна.
                  Проект 22.06.1941 г.

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

Ако анексирате врага си по време на бойни действия вражеските дивизи ще изчезнат... заедно с ваште! :x :twisted: Внимавайте, че така аз загубих 34 полски Cav+Artillery дивизии :roll:
                    Всъщност това се случва само ако анексираш по време на битка, така че ако започнеш да отстъпваш няма проблем. Освен това не изчезват а просто се връщат в force pool-a (там откъдето си deploy-ваш войските) и след няколко дена можеш да си ги deploy-неш пак на твоя територия.
                    <<..........>>

Comment

Да ама някой от вас да е забелязал, че интерфейса понякога е ужасен? Всъщност можете ли да ми кажете дали има някъв начин да не щракам върху всяка една дивизия, когато трябва да я връщам на картата?
                      Канцлер на хазната

Comment

Няма начин

Comment

Какъв пач да си сваля играта да стане по-сложна?
                          Откъде?
                          и ще стане ли с пиратска версия?

Comment

Ами от официалния сайт на играта. Там го има последния патч - директно го инсталираш - няма значение, че ти е пиратска версията

Comment

Той ми казва че нямали игра инсталирана и ми показа среден пръст

Comment

Това означава, че не си изтеглил подходящият пач - т.е., не отговаря на твоята версия на играта. Вероятно тя е пан-скандинавска (поне моята е) - така че се опитай да изтеглиш пач за пан-скандинавска версия (примерно 1.02). След като го инсталнеш, пробвай следващия - 1.03 - мисля че той беше общ за всичките версии.

Comment

Working...
                                X