If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Maus е по-скроро "луд" танк :oops: :lol:
За кво щях да пиша... :oops: аха, да! :lol:
Остават още 30 дни до релиза! не издържам вече - чакам го 2 години!!!
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Значи преди няколко дни си изтеглих няква бета, на англииската версия от пеер то пеер, от някъв швед. Играта е уникална само дето като изиграеш 6-7 мисии изхвърля. Най-верноятно щото е бета. Иначе играта просто е много добра. Не съм пробвал и едитора защото и той не работеше. Обаче Karl Mortar-a е уникален!!!
С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Играта е хубава, въпреки че не е особено трудна. Чак като дигнеш малко нивото(чина), започва интересното. и все пак малко повече единици щяха да са добре дошли. Много се дразня, когато руснаците ми излизат с 30-тина Т-34-ки, а аз трябва да ги спирам с доста по-слабите панцери, пък били те и 4-ки :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Играта е хубава, въпреки че не е особено трудна. Чак като дигнеш малко нивото(чина), започва интересното. и все пак малко повече единици щяха да са добре дошли. Много се дразня, когато руснаците ми излизат с 30-тина Т-34-ки, а аз трябва да ги спирам с доста по-слабите панцери, пък били те и 4-ки :lol:
малко единици ли? Че накъде повече! То дори Генерал Грант има! И Семовенте, за която не бях чувал преди това :tup:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Доколкото го разбрах, Тоширо говори за количество в конкретен сценарии - малко единици му дават, за да изпълни определена задача.
А не, че са малко типовете единици в играта.
Comment