Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Blitzkrieg!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ИС-3 не е космически танк все пак

а Маус определено е :lol:
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Maus е по-скроро "луд" танк :oops: :lol:
      За кво щях да пиша... :oops: аха, да! :lol:
      Остават още 30 дни до релиза! не издържам вече - чакам го 2 години!!!
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Какво става с тая игра бе???
        Нали сега излизаше?
        Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Спокс, руската версия мзлезе на 28 април, английската е некъде около 15 май. Търпение.
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

ахххх
            то това до кога ще го чакам
            то вече да му писне на човек
            http://www.imotisofia.bg/

Comment

аз сега тегля играта от някъде си, ще видим за какво става дума
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ето пак картинки малко

albireo написа

Comment

:tup:
                  А каква о ТОВА там долу на най-голямата снимка? :lol: На кого е тая пушка за брегова охрана? Фриц? Одзава? Знаете ли?

Comment

пише че е на немската артилерия

след няколко минути ще имам играта
                    albireo написа

Comment

Значи преди няколко дни си изтеглих няква бета, на англииската версия от пеер то пеер, от някъв швед. Играта е уникална само дето като изиграеш 6-7 мисии изхвърля. Най-верноятно щото е бета. Иначе играта просто е много добра. Не съм пробвал и едитора защото и той не работеше. Обаче Karl Mortar-a е уникален!!!
                      С вървене, ще изминеш пътя.
                      ---------------------------------------------
                      The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
                      Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

---------------------------------------------

Comment

тая игра владее, кой друг я играе тука?...
                        albireo написа

Comment

Значи ти хареса...
                          Ще я играя след месец-два като се докопам до МОЕТО РС в Москва. Че на този служебен 330 мхз не тръгва :x

Comment

Играта е хубава, въпреки че не е особено трудна. Чак като дигнеш малко нивото(чина), започва интересното. и все пак малко повече единици щяха да са добре дошли. Много се дразня, когато руснаците ми излизат с 30-тина Т-34-ки, а аз трябва да ги спирам с доста по-слабите панцери, пък били те и 4-ки :lol:
                            Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Toshiro"

Играта е хубава, въпреки че не е особено трудна. Чак като дигнеш малко нивото(чина), започва интересното. и все пак малко повече единици щяха да са добре дошли. Много се дразня, когато руснаците ми излизат с 30-тина Т-34-ки, а аз трябва да ги спирам с доста по-слабите панцери, пък били те и 4-ки :lol:
                              малко единици ли? Че накъде повече! То дори Генерал Грант има! И Семовенте, за която не бях чувал преди това :tup:

Comment

Доколкото го разбрах, Тоширо говори за количество в конкретен сценарии - малко единици му дават, за да изпълни определена задача.
                                А не, че са малко типовете единици в играта.

Comment

Working...
                                X