То тоя въпрос, Гоги ... високи са. Доста. Минимума е процесор на 1.4 GHz. И видео с поне 64 МВ. То щото всичко в играта има по много полигони. Красиво, ама много тежко. От друга страна Kohan II, който е подобен, макар и въобще не толкова красиво изпипан е с по-високи изисквания. Там минимума за процесора е с поне 200 MHz отгоре, при положение, че графиката е горе-долу на нивото на Age of Mythology.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Warhammer 40K: Dawn of War
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
ми аз съм с котлон 2700 и радиатор 9800 и тия картинки са от тук
играя на повечето работи на макс и някои на средно, на 1280х960
общо взето сече само при много големи мелета в мулти, макар че най-вероятно е виновен лага, понеже като си гледам риплейовете си вървят съвсем нормално.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Те вече на много от евтините взеха да слагат по 256, обаче се оказа че слагат някаква евтина и няма файда.
5700 е много добър среден клас избор. Е, вече с новите 6800 / Х800 нещата се изкривиха много, ама аз още смятам в стари сметки Иначе и моя радеон 9800 издишаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
В тази директория съм сложил отличителни знаци. а в тази директория съм сложил знамена. Предлагам и останалите, които са понаправили нещо по въпроса да отворят такава секция, в която да можем да обменим идеиМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Леле, леле, какви машини! С нетърпение ще чакам продължението!Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment