Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Warhammer 40K: Dawn of War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Все по-яко се вдъхновяват от ВСВ.
    Струва ми се, че по-скоро се вдъхновяват от ПСВ (съдейки по вида на машините). Инак наистина изглеждат много добре - явно Imperial Guard ще разчитат предимно на бойна техника, което ми харесва като идея.

Comment

Шаситата на танковете наистина изглеждат като от ПСВ взети, но аз говорех за кодекса - книжката с описания на техниката и на разни битки и герои от вселената на WH40K, те там вдъхновенията са просто очевадни
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

пач 1.3 излиза!

променени са много неща към по-добро

да видим обаче кога ще имам време да играя
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

въх .. прятно съм изненадан.. особенно от първият и последният пик..
          инак меко казано не го понасям концепт арта на ВарХамера ...

Comment

Извинете за отрицателното мнение, но трябва да го спомена. Тази игра определено минава в категорията клик-фест. А тази категория не се котира много в моята класация. Иначе това, което ми хареса са филмчетата в началото и края на сценариите. Освен това за ден и половина минах цялата кампания. Адски лесно се минават сценариите. Завладяваш ресурсно депо, охраняваш го докато му построиш 6-7 оръжейни кули, след това преместваш войските към следващото депо. И това минава на всички сценарии...

Comment

Ееее, то никой не е казвал нещо друго
              Просто играта има определен "култов" привкус + як мулти (сингъла е боза). Същото, което едно време беше Варкрафта 2.

Обявен е между другото адд-он: Винтер Ассаулт май. Ще се чака
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

:rock:

експанжъна ще излиза есента и е обявен от няколко месеца
                albireo написа

Comment

Списък на новите единици и сгради на Imperial Guard за експанжъна:

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=64646
                  albireo написа

Comment

Тази игра е супер.В момента с един приятел превеждаме историята й от руски.Ако искате мога да ви пратя историята(на руски).Направена е с много илюстраций и е изключително подробна.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Този приятел съм аз

Comment

Imperial от де дръпна тези картинки

Comment

Играта е невероятна. Любимата ми стратегия която от излизането си не съм махал от компютъра. Предоставяща на играча всички възможности нужни му за командването на фракцията с която е избрал да играе и развива. Лично на мен любимците ми са IG какво може да се каже за тях редовната армия винаги оправя положението.
                          Империл откъде си намери този аватар бре човек търсил съм къде ли не такива та дори и тапети но такъв на Terminator не съм виждал

Comment

Сам съм си го правил от сканирани кодекси.
                            albireo написа

Comment

Има наляво-надясно картинки. 'Червеният елф' е пълен с Имперски рисунки.
                              -"War is much too serious a matter to be entrusted to the military." - Clemencau

Comment

На есен се очаква да излезе новия expansion-Dark Crusade
                                Ще включва две нови раси-Тау и Некрон.

Comment

Working...
                                X