Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sudden Strike III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sudden Strike III

Fireglow Studios уведомиха медиите, че третата част на тяхната прословута тактическа реалновремева стратегия, посветена на Втората световна война, ще бъде завършена през декември тази година. Sudden Strike III ще се захранва от новия и напълно триизмерен енджин Sudden Strike Next7. Благодарение на неговите технически характеристики, играчите ще имат възможност да контролират огромен брой единици на гигантски и просторни терени. Всяка мисия ще може да бъде изиграна по няколко начина. Ще бъдат включени и морски битки, които ще се допълват от помощта на авиацията. Пристанищата ще играят особена роля в Sudden Strike III, защото танковете, оръдията, пехотата, горивото и снярядите ще се доставят именно там.

:artil: :tanks: :bship: :sfighter: :mhehe:

Хубу, дано са въввели някаква възможност да се командва техниката и пехотата в състава на подразделения, а не като една голяма тълпа..
    Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Всичко това е прекрасно, само понятието "контролират" в контекста на тази игра е твърде пресилено .

Comment

ДАно вземи ги осведоми докато не са я пуснали още да направят корекции :!:

Народе :roll: някои да не я е играл та да се коментира , мислете по пазитвино както казва Снакс КобурГЪ гледаики в НОВОТО ВРЕМЕ някъде по тавана

Comment

Е, напоследък (разбирай последните години) игровата индустрия не ми дава какъвто ида е повод за оптимизъм, още по-малко конкретно развитието на серията Sudden Strike ми дава повод за необснован оптимизъм - промените, които внасят са козметични и общо взето безсмислени - насочени преди всичко към количествения аспект (повече и по-разнообразна "техника" и "пушечно месо", по-големи карти и повече единици), а където засяга качеството, то ще е само във визуално или звуково отношение. Но следа от нова мисъл не е минавала през главите им откак излезе първата серия. А като се има предвид, че и в нея контролът остъстваше почти напълно, заедно с реалистичността, то не виждам откъде-накъде изведнъж ще се усетят и ще вложат малко мисъл в новата версия.

Comment

оф аман от игри на тема ВСВ...едно време ми беше любимия период от историята ама е дъфкана дъфката...се 1 и също бе да го еба...тигри флак88мм маузери т34 шърмани томпсани м1гаранд болят ме очите като ги гледам...и става дума за развлекателна индустрия да вложат малко мисъл поне в мисиите щото ако още 1 път вида десанта на омаха бийч и ще се самоубия...
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

скриншотове на http://www.suddenstrike.km.ru/module...ls&album=3
              и интересно интервю на http://www.suddenstrike.km.ru/module...ge&pid=102

А между другото, война на ресурси как е, някой пробвал ли я е?

Comment

В data.bg има " Sudden Strike 3 - Cold War Conflicts", в някой просветен да ми каже това някой експанжън ли е или е тази нова версия за която става дума тук.

И още нещо. От къде мога да си дръпна Sudden Strike 2. Гледам от скрииншотове, че има и морски битки. Това от тази 2 версия ли е въведено? Аз имам само 1, а там такива работи нямаше.
                Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

новият се чака в късната есен, това е някакъв експанжън, не е три, да свалиш сигурно може от suddenstrike.km.ru но внимамавай да не е тяхната версия Противостояние или да е с някакъв мод, търси английска версия...

ако си на 1, което си е класиката, правил съм карти, интересни ли са ти, но поне forever дали имаш?

морски битки, много силно казано, има по един боен кораб и толкоз, а и десанти?

Comment

Araslan написа
                    оф аман от игри на тема ВСВ...едно време ми беше любимия период от историята ама е дъфкана дъфката...се 1 и също бе да го еба...тигри флак88мм маузери т34 шърмани томпсани м1гаранд
                    Зарежи ти тая работа. Ей сега ако можех мятам се на Панцера на БФ1942 и на бегом на Ел Аламейн. Направо ще издивея. Ти си прав че има цифра игри по темата обаче малко са качествените. Затова си обичам БФ-то.

Ама Матрицата е далече... Ако бех добър пехотинец щях отдавна да отида обаче нали съм танкист и ми няма танка да ме вземе та да ида

Comment

Да бе и на мен това ми е идейката че само орезилват най-яката война.Преди СС1 когато излезе ме кефеше щото нямаше цент игри такива ама сега направо ме влудява като видя как някой Тигър се забучи в невино на пръв поглед дръвче и не може и не може да го изтръгне.И в Блицкриг го има същия неприятен момент.За сега много ми хареса Desert rats vs. Afrika corps ама има някой неприятни бъгове с камерата.Ако аз можех да програмирам игри такава игра на тема ВСВ щех да ви изпраскам че щехте да цвилите от кеф ама на
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

von Danitz написа
                        ако си на 1, което си е класиката, правил съм карти, интересни ли са ти, но поне forever дали имаш?
                        Що е това forever?

Иначе ако имаш карти давай ги, защото аз дори онзи ден махнах самата игра от компа, понеже минах всички мисии и кампаниии.

На free.evro.net намерих 2-ката и сега съм я закачил да се тегли. Дано да е оригинал.
                        Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

ми то и аз едно време от български сървър я теглих с крака...
                          много-много карти има на Sudden-strike-maps.de
                          а моите ще ти ги пратя, дай адресче, ама ще е в понеделник, това forever е eкспанжъна на единицата, а то май ти имам поща, нали си икономист
                          Като теглиш карти гледай хубаво да не са за версиите на феновете от типа АPRM или Hidden Stroke, първо трябва да инсталираш модовете и тогава тръгват но някои са направо ужасни, уж повече взривове и техника, ама развалят самата игра и са неообмислени, ако задълбаеш, ще видиш че е голям купон, сменяш униформи, правиш танкове, виждал съм румънци и стрелящи овце-шпиони, както и куизове правени с много скрипт, но това вече си е германско забавление, ако питаш мен

Comment

имали кодове за тази игра аз си я имам на компа обаче се чудя на едно нещо как така кюбел ваген със оръдие малко ми е страно :o
                            и смешно даже :lol:
                            наи големият маитап е моят маитап

Comment

---

А защо ти е смешно, реално, подобни странни работи са се зглобявали през януари 41 в Триполи например, когато за първия си удар, Ромел не е имал и танков полк дори...

Comment

Working...
                              X