Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sudden Strike III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да, нищо странно няма. Да не говорим, че след края на войната доста голямо разпространение добиват именно джипове с безоткатни противотанкови оръдия (които се оказват и доста ефективни, поради високата си скорост/проходимост и ниската себестойност, съчетани с достатъчна относителна ефективност на въоръжението).

Comment

Да де, ама Кюбелваген?! Онова дребното?!?!?! :lol: :lol:
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Е, то на практика си е баш джип. Разбира се, не знам за какво оръдие става въпрос . Защото да речем сигурно може да се постави 75мм безоткатно оръдие, но едва ли нещо по-сериозно (или каквото и да е стандартно оръдие).

Comment

Абе я да питам нещо малко извън темата като стана дума за игри от сорта. Да знаете някой друг експажън на Blitzkrieg(по-добра е от Съдън страйк, направо минавайте на нея ако питате мене) освен Total Challenge
          Някой по-горе питаше от къде да дърпа Съдън Страйк 2- има я на Арената
          Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Даа, съгласен съм - Blitzkrig определено е значително по-добра от Sudden Strike, макар че като цяло не е успяла да избяга от недостатъците на този тип игри (май така и никой няма да ги преодолее, за съжаление).
            Инак скоро май ще излиза втората част на Blitzkrieg - доколкото съм запознат ще е значително по-тактическа от предишната (доколкото това е възможно ).

Comment

von Danitz написа
              А защо ти е смешно, реално, подобни странни работи са се зглобявали през януари 41 в Триполи например, когато за първия си удар, Ромел не е имал и танков полк дори...
              Прав си-Ромел едни трактори ги е маскирал като танкове та да заблуди британците

Comment

E, никой ли не е играл "Студената война"... Аз я изхвърлих на другия ден... Иначе СС2 е супер, а Блицкрига не ми хареса - това е 3д ССтрайк, едвам пъплещ (ама нали е 3д). Ако може и 4д ще пуснат, само да не се озорят за реални промени. Най-лошият недостатък е наистина че се управляват тълпи

Comment

Винаги съм се чудил откъде, дявол да го вземе(простете ме за израза), се намират мазохисти способни да отделят на тази поредица повече от 10 минути(по една минута на игра)?
                  Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Working...
                  X