If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
za igrta otdavna znam 4etoh statiq za neq i ako naistina e tova koeto opisvat mislq 4e 3 meseca sled kato q namerq ste mi se zagubqt nqkyde po kartite iz neq :o) :o
Абе май е излязла само "Картаген" или нещо с подобно заглавие. Т.е., знам със сигурност, че е излязло продължение на "Келтски крале", но заглавието, под което е излязло май във всяка страна е различно.
igrata ne e izlqzla mom4etanogo dobrro previy ima v gamespot.com
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
kato gi gledam tia kartinki i neshto mi napomnia ruskia "Legion" otpredi vreme... da ne sa im svili angina, ili game set-a... makar 4e puk koi 6te se zani,ava seriozno s turgovia i tova... makar 4e pomnia Lucas art strategia deto za izrabotvane na kra4e6ta kanonerka se iska6e primerno 200 hliab i 150 kamuni, 6toto angina be6e 1/1 svit ot Age of Empire
ami age se pak e rodona4alnik na tozi janr i zaemkite sa prosto zaduljitelnivajnoto e 4e f igrata 6te moje da razcukfame s bulgarite taka 4e vsi4ki vidove fesove madjari vizantiici i sqkfi tam gei4eta gi 4aka nogo mlatene
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment