Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Knights of Honor

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Knights of Honor

Вижте какви работи правят хората от Black Sea Studios

http://www.knights-of-honor.net/jump.php?go=en|4|graphics%2Fscreenshots.php

Knights of Honor

Нямам никаква идея кога ще излезе тази игра но съдейки по това определено ще е най-добрата българска игра за момента

Comment

za igrta otdavna znam 4etoh statiq za neq i ako naistina e tova koeto opisvat mislq 4e 3 meseca sled kato q namerq ste mi se zagubqt nqkyde po kartite iz neq :o) :o

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Тя не излезе ли бре?
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Абе май е излязла само "Картаген" или нещо с подобно заглавие. Т.е., знам със сигурност, че е излязло продължение на "Келтски крале", но заглавието, под което е излязло май във всяка страна е различно.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Знам със сигурност че имаше бета тест и то май отдавна, но нямам информация дали вече е излязла. Може да видя какво пише в google.com

Comment

igrata ne e izlqzla mom4etanogo dobrro previy ima v gamespot.com
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

kato gi gledam tia kartinki i neshto mi napomnia ruskia "Legion" otpredi vreme... da ne sa im svili angina, ili game set-a... makar 4e puk koi 6te se zani,ava seriozno s turgovia i tova... makar 4e pomnia Lucas art strategia deto za izrabotvane na kra4e6ta kanonerka se iska6e primerno 200 hliab i 150 kamuni, 6toto angina be6e 1/1 svit ot Age of Empire

Comment

ami age se pak e rodona4alnik na tozi janr i zaemkite sa prosto zaduljitelnivajnoto e 4e f igrata 6te moje da razcukfame s bulgarite taka 4e vsi4ki vidove fesove madjari vizantiici i sqkfi tam gei4eta gi 4aka nogo mlatene
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                  X