Забравих да спомена,че имаме скайп група,но пазим кой да влиза вътре да не би да вкараме някой руски шпионин.По принцип вече съм отстранил един такъв от групата България в играта

И понеже бавно презареждат мините ,а един сет брони примерно иска 220 желязо(пълната мина дава около 1000 понеже е голяма,малките дават по 100
) и понеже аз зареждам войската с абсолютно всичко и съм я затворил поради тази причина.Всичко от нея заминава за оръжия,брони и ест за всичко необходимо из царството като инструменти,сгради и тн. Желязо никой не продава в Европа,а и да продава е малко и много скъпо.Ест благодарение на връзките ни,някой път наши хора се добират до някой миничка ако е належащо.Та Мира за това и не сме я продали,както останалите 5 колонии,който просто са много далече от Българска територия.Мира обаче никога няма да я дам,освен ако някой не я вземе със сила.
Всички други български провинции са отворени по всяко време. Често вземам достъп и в Сръбски и Влашки територии за българите,доста ресурси сме събирали от тяхните провинции
А в момента поради войната са отворени по всяко време без желязните и за въглища.Понеже и въглищата трябват за оръжия и брони.
Това е само информативно и предложение.
Comment