Забравих да спомена,че имаме скайп група,но пазим кой да влиза вътре да не би да вкараме някой руски шпионин.По принцип вече съм отстранил един такъв от групата България в играта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересна Средновековна Игра - medieval-europе.eu
Collapse
X
-
Ами това е само върха на айсберга,че ме мързи да обяснявам пък и знам ли дали чак толкова ви интересува
Относно боклука,недейте да го ровите нищо няма да намерите.Шанс да намерите нещо има само в столицата,но за целта някой трябва да го е изхвърлил
Другото което е в началото си минавайте плътно куестовете.Те се минават по принцип според активността за 2-3 дни.От там вече възможностите са много.Аз съм писал евентуален път за първоначално бързо развитие в Правителствените изявления от Царя. Имам доста информация в българската част на форума - Царство България.Всичко е преведено на английски и български,понеже имаме и чужденци.Имаме и 2 тайни страници- едната е за българска история от играта само за българи,другата е за народния съвет.
Comment
-
Мира е затворена понеже е голяма желязна мина,което е най-голямата рядкост в европа и единствения недостиг е Европа е на желязо. И понеже бавно презареждат мините ,а един сет брони примерно иска 220 желязо(пълната мина дава около 1000 понеже е голяма,малките дават по 100 ) и понеже аз зареждам войската с абсолютно всичко и съм я затворил поради тази причина.Всичко от нея заминава за оръжия,брони и ест за всичко необходимо из царството като инструменти,сгради и тн. Желязо никой не продава в Европа,а и да продава е малко и много скъпо.Ест благодарение на връзките ни,някой път наши хора се добират до някой миничка ако е належащо.Та Мира за това и не сме я продали,както останалите 5 колонии,който просто са много далече от Българска територия.Мира обаче никога няма да я дам,освен ако някой не я вземе със сила. Всички други български провинции са отворени по всяко време. Често вземам достъп и в Сръбски и Влашки територии за българите,доста ресурси сме събирали от тяхните провинции А в момента поради войната са отворени по всяко време без желязните и за въглища.Понеже и въглищата трябват за оръжия и брони.
От друга страна сега на север нападаме Полотцк,която пък е желязна мина и поради тази причина и нашите момчета ще могат да копаят в нея между битките.
Comment
-
Малко по-различна информация.Понеже сте приятели можете да се обедините под един род с едно име.В играта можете да си сменяте името като пуснете билет до Support.Първите 30 дни е безплатно,а след това струва 150 дублона.В момента имаме 4 големи рода:Barbossa(Царския),Dobrotitsa(контролират Месемврия),Vokil(контролират Адрианополис) и Тетеровци(контролират Галиполи).Имаме сделка с Влахите да вземем Халкидики,Стримон и Солун,но заради войната в момента няма как да ги анексираме.Та организирайте се и един от вас трябва да се пусне с 13 харизма(да се жертва защото харизмата е само за позицията васал ,но пък има замък) и ще говорим Това е само информативно и предложение.
Comment
Comment