If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забравих да спомена,че имаме скайп група,но пазим кой да влиза вътре да не би да вкараме някой руски шпионин.По принцип вече съм отстранил един такъв от групата България в играта
Ами това е само върха на айсберга,че ме мързи да обяснявам пък и знам ли дали чак толкова ви интересува
Относно боклука,недейте да го ровите нищо няма да намерите.Шанс да намерите нещо има само в столицата,но за целта някой трябва да го е изхвърлил
Другото което е в началото си минавайте плътно куестовете.Те се минават по принцип според активността за 2-3 дни.От там вече възможностите са много.Аз съм писал евентуален път за първоначално бързо развитие в Правителствените изявления от Царя. Имам доста информация в българската част на форума - Царство България.Всичко е преведено на английски и български,понеже имаме и чужденци.Имаме и 2 тайни страници- едната е за българска история от играта само за българи,другата е за народния съвет.
Мира е затворена понеже е голяма желязна мина,което е най-голямата рядкост в европа и единствения недостиг е Европа е на желязо. И понеже бавно презареждат мините ,а един сет брони примерно иска 220 желязо(пълната мина дава около 1000 понеже е голяма,малките дават по 100 ) и понеже аз зареждам войската с абсолютно всичко и съм я затворил поради тази причина.Всичко от нея заминава за оръжия,брони и ест за всичко необходимо из царството като инструменти,сгради и тн. Желязо никой не продава в Европа,а и да продава е малко и много скъпо.Ест благодарение на връзките ни,някой път наши хора се добират до някой миничка ако е належащо.Та Мира за това и не сме я продали,както останалите 5 колонии,който просто са много далече от Българска територия.Мира обаче никога няма да я дам,освен ако някой не я вземе със сила. Всички други български провинции са отворени по всяко време. Често вземам достъп и в Сръбски и Влашки територии за българите,доста ресурси сме събирали от тяхните провинции А в момента поради войната са отворени по всяко време без желязните и за въглища.Понеже и въглищата трябват за оръжия и брони.
От друга страна сега на север нападаме Полотцк,която пък е желязна мина и поради тази причина и нашите момчета ще могат да копаят в нея между битките.
И да предупредя,че специално Владимир руснака,за който стана дума е живял в България и знае български.И тъй като руснаците имат шпиони,ако някой "българин" ви говори нещо съмнително,казвайте да знаем кой е шпионина,ако има друг такъв де
Малко по-различна информация.Понеже сте приятели можете да се обедините под един род с едно име.В играта можете да си сменяте името като пуснете билет до Support.Първите 30 дни е безплатно,а след това струва 150 дублона.В момента имаме 4 големи рода:Barbossa(Царския),Dobrotitsa(контролират Месемврия),Vokil(контролират Адрианополис) и Тетеровци(контролират Галиполи).Имаме сделка с Влахите да вземем Халкидики,Стримон и Солун,но заради войната в момента няма как да ги анексираме.Та организирайте се и един от вас трябва да се пусне с 13 харизма(да се жертва защото харизмата е само за позицията васал ,но пък има замък) и ще говорим Това е само информативно и предложение.
Comment