За мен това абсолютно безсмислена игра. Танкове на напълно открито поле, без бази.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of Warplanes
Collapse
X
-
Пробвах игрицата и без да се усетя за три дни направих 85 игри.
Не бях играл сериозно от бета теста, но сега с радост виждам, че много от дразнещите недостатъци са оправени. Управлението с мишка е страхотно (особено след малко ръчни настройки с помощта на филмчета в Ютюб). Въздушните боеве са станали осезаемо по-малко хаотични, усещат се играчи с много опит, които прокарват тактики на боя, които са смазващи.
Основен минус е много малкото играчи, което води до чакане от 30 - 60 секунди за игра.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Аз пък съм си дал малко почивка. Не за друго, ами нямам почти никакво време за игри, а се оказа че рафлексите за пилотиране съвсем, малко се различават от тези при конкуренцията и не е практично да се играят и двете игри. Подобряване на рефлексите в едната, води до влошаване в другата. Така че за момента съм ги оставил на изчакване докато въведат някакакво адекватно ендгейм съдържание, което да обоснове гринденето на високите тиери. И без това тук някак не ми бяха приятни реактивните. Тиер 6 ми е оптималния откъм удоволствие от играта.
Comment
-
Уха,
през целия Май месец, слотовете са намалени на 100g
66% discount on hangar slots
Save 200 gold on each purchase and buy as many hangar slots as you need for all your current aircraft and future extensions to your fleet!
This discount will equally be available from Thursday 1st May at 08:00 until Saturday 31st May at 07:30 CEST (GMT+2).War, war never changes..
Comment
-
ММ е като в WoT +-2 нива, чака се 15-60сек за битка. В пиковите часове има около 3000 играча онлайн.
Но колкото по-нагоре се качваш по-малко са. В 9 и 10 ниво се познават по имена
Най-много има в 4-7 нива.
Те и за това вече 2 съботи и недели дават двоен експериънс за всички битки, и непрекъснато има мисии за по 300-500 хиляди.
Последните няколко пача оптимизираха - вече не падат кадрите по никое време без видима причина.
Но аз не забелязвам много, понеже играя на мощна машина.War, war never changes..
Comment
Comment