Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Warplanes

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За мен това абсолютно безсмислена игра. Танкове на напълно открито поле, без бази.

Comment

А пък на мен ми харесва, и War Thunder също.
      Може би заради факта, че нагибаторския фактор е много голям xD
      War, war never changes..

Comment

Пробвах игрицата и без да се усетя за три дни направих 85 игри.
        Не бях играл сериозно от бета теста, но сега с радост виждам, че много от дразнещите недостатъци са оправени. Управлението с мишка е страхотно (особено след малко ръчни настройки с помощта на филмчета в Ютюб). Въздушните боеве са станали осезаемо по-малко хаотични, усещат се играчи с много опит, които прокарват тактики на боя, които са смазващи.
        Основен минус е много малкото играчи, което води до чакане от 30 - 60 секунди за игра.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз пък съм си дал малко почивка. Не за друго, ами нямам почти никакво време за игри, а се оказа че рафлексите за пилотиране съвсем, малко се различават от тези при конкуренцията и не е практично да се играят и двете игри. Подобряване на рефлексите в едната, води до влошаване в другата. Така че за момента съм ги оставил на изчакване докато въведат някакакво адекватно ендгейм съдържание, което да обоснове гринденето на високите тиери. И без това тук някак не ми бяха приятни реактивните. Тиер 6 ми е оптималния откъм удоволствие от играта.

Comment

Last edited by StrEagle; 01-04-2014, 14:34.
            War, war never changes..

Comment

War, war never changes..

Comment

ако някой има проблеми с играта от днес:

enter %temp%\wargaming.net\wowp\cache and delete everything for fix
                War, war never changes..

Comment

Уха,

през целия Май месец, слотовете са намалени на 100g

66% discount on hangar slots

Save 200 gold on each purchase and buy as many hangar slots as you need for all your current aircraft and future extensions to your fleet!

This discount will equally be available from Thursday 1st May at 08:00 until Saturday 31st May at 07:30 CEST (GMT+2).
                  War, war never changes..

Comment

Ако направите по 100,000 exp с 5-те нации, със самолети 4+ ниво, ви дават 2 премиумни 6 ниво..
                    War, war never changes..

Comment

Нов пач 1.4, нови рекорди

War, war never changes..

Comment

War, war never changes..

Comment

Добри битки.
                          Как е посещаемостта? макар че на мен почти не ми остава време за игри в момента и едва ли бих могъл да и отделя време.

Comment

А оптимизираха ли вече графиката на играта,че на мен ми сечеше доста в близки престрелки падаше до 8фпс,та ако са я оправили може да и дам втори шанс
                            щото бях добър 62% победи имам а и ми липсват доставките на гърмяща пица по адреси с Fw 57(велик самолет беше в бетата дано не е изнърфен).

Comment

ММ е като в WoT +-2 нива, чака се 15-60сек за битка. В пиковите часове има около 3000 играча онлайн.
                              Но колкото по-нагоре се качваш по-малко са. В 9 и 10 ниво се познават по имена
                              Най-много има в 4-7 нива.

Те и за това вече 2 съботи и недели дават двоен експериънс за всички битки, и непрекъснато има мисии за по 300-500 хиляди.

Последните няколко пача оптимизираха - вече не падат кадрите по никое време без видима причина.
                              Но аз не забелязвам много, понеже играя на мощна машина.
                              War, war never changes..

Comment

Абе ще си я изтегля пак,дано поне под 20фпс да не пада на минимални настройки както беше по-време на затворената бета.
                                Дано има все още много домати за разстрелване.

Comment

Working...
                                X