Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Warplanes

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ultramarine написа Виж мнение
    Имам въпрос относно използваните контроли за играта.
    Аз я пробвах в алфата или началото на бетата, не си спомням вече и игрaех изцяло с клавиатурата.
    Наскоро дадох регистрацията на един приятел да я пробва и той като човек играещ подобни неща веднага беше открил, че може да се играе с мишката.
    По неговите думи играта с мишка сериозно улеснява маневрирането и позволява по-резки и бързи маневри, особено при защита.

Като изключим джойстика от възможните опции - вие с мишка ли играете?
    Дава ли придимство мишката при маневрирането, а при стрелбата?
    Ако имаш рефлекси на джедай може и да ти даде някакво предимство,но иначе е тотална обърквация аз пробвах за 3 битки в две от които катастрофирах а в третата ме свали една джапанка.

Comment

Приятна си е игрицата и аз лично си я играя с мишката и клавиатурата.

Comment

Аз съм фен на авиосимулаторите от над 10 години. До скоро не можех и да си помисля да пробвам да управлявам самолет с мишка. Но в момента конкретно тази игра я изгая с мишка и клавиатура. За разлика от джойстика, с мишката не могат да се изпълняват сложни маневри, особено със значим вертикален компонент, но с мишката успявам да следя по-лесно целта при стрелба. Като резултат ефективността ми скочи от 48 на 63% с правилните самолети, а с малко повече обмисляне на маневрите, успявам да компенсирам недостатъците на мишката до известна степен. Но с иначе великия Ла 5 не успявам да мина 50% победи, даже 109F успява да стегне виража повече от мен. Ще трябва пак да пробвам джойстика специално с този самолет, само да си оправя компютъра. Играта има сериозни системни изисквания и античния ми Е2160 не се справя без оверклок, а все още не съм го настроил като хората.

Comment

Немските самолети са в много неравностойно положение. Ако си най-бързия самолет в играта, не си толкова силен, колкото ако си най-маневрения. Колкото и да си бърз, докато бягаш от някой, поемаш малко щета, докато ако си най-маневрения - може да избягваш поемането на почти всякаква щета.
          А пък ако си и най-маневрения и най-бързия.. xD (HE-100)

Angelmr написа Виж мнение
          Сега забелязах, че асиста не ти го е дал в крайния резултат. Вероятно е бъг
          Понякога в самата битка статистиката и after battle report-а си противоречат. Понякога в битката ми пише 8 фрага, след битката ми пише 6 фрага и 2 асиста.. понякога и цифрите се разминават.. и за наземните цели е същото..
          Last edited by StrEagle; 06-08-2013, 14:35.
          War, war never changes..

Comment

War, war never changes..

Comment

Утре пристига последният бета пач+инглезите(най-накрая).
              Подаръчния самолет ще бъде американското "Бъфало".

Comment

War, war never changes..

Comment

Отлични битки. Аз нямам нерви да играя с това недоразумение.
                  Само във втората битка започна с челна атака, което не е препоръчително за този самолет, освен ако не атакуваш тиер 2 японец.

Comment

10 победи под ред без умиране, 33 свалени вражески самолета под ред
                    War, war never changes..

Comment

С мишка ли играеш, или с джойстик? Има ли изглед от кабината, или само този аркаден стил с изглед на машината отзад?
                      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Само аркадния изглед е. Но това за мен поне е предимство, изгледа от кабината дефакто е по-нереалистичен от изгледа от трето лице, поради екстремното стесняване на полезрението при изгледа от кабина.
                        Принципно играта може да се играе и с мишка и с джойстик. Но предимствата които ти дава мишката са огромни. Както тук, така и във WT мишката позволява изключително прецизно насочване на самолета, немислимо с джойстик (макар че във WT управлението с мишка не е толкова прецизно). По тази причина точността на насочване с мишка ти дава голямо предимство, макар че изкуствено въведеното разпръскване на проектилите не позволява снайперската стрелба от екстремни дистанции.
                        Самия летателен модел е опростен и са включени няколко елемента, които са нереалистични и дават нереално предимство на атакуващия от голяма височина. Но е достатъчно елементарен за да може да го усвои дори лаик в авиацията. Като цяло играта е неангажираща пуцалка на този етап. Приятна лека игричка с бързи рундове на малки карти.

StrEagle написа Виж мнение

10 победи под ред без умиране, 33 свалени вражески самолета под ред
                        Като ми хрумна да изгриндя спитфайъра го докарах до 18 поредни победи. Но като правило не съм чак такъв уникум. До момента рекорда ми е 27 свалени без загубен самолет.

Comment

Играя с мишка да. Играя с изглед от зад, понеже ми дава по-голям ъгъл на виждане и е по-лесно да следиш целта ти, като в същото време избягваш сблъсък с приятелските самолети.

Сега по случая специално играх само със супер маневрени изтребители. Нормално сменям много самолети, из които и щурмови, които не са с особенно голям процент на оцеляване в битката xD

Тези 10 победи са без да ме свалят, не просто победи

Като цяло на ниските нива има голяма разлика м/у най-маневрените самолети и останалите + много нубове, за това е толкова лесно. На големите нива маневреността е доста по-малка за сметка на скоростта.
                          War, war never changes..

Comment

Зачудих се колко народ вече се върти из сървъра на WOWp два месеца след релийза....
                            Точно в момента са малко под 6100...
                            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                              Зачудих се колко народ вече се върти из сървъра на WOWp два месеца след релийза....
                              Еми няма как да си и повече...играта е тотално бъгава и неоптимизирана вадя по 25 фпс максимум а в повечето случаи е 10-20 на минимум.Как се играе динамичен авиационен симулатор с това ФПС?!? Въпреки всичко за 120 битки имам 61% победи с тоя зверски лаг и слабо фпс което ми говори мнооого лоши неща за голяма част от играчите щом аз,който едва мога да си контролирам самолета, успявам да ги свалям и да им бягам...
                              То за това и измислиха тия конкурси WG за да привлекат някой от WoT да играе и WoWP за повече точки ама не им се получава явно.
                              За мен WT е много по-добра игра от WoWP има по-красива графика,по-големи карти,по-реалистични боеве и много интересни сингъл-плейър режими(мисии,динамични кампании) а и възможността за тестов полет с отключен самолет е добро попадение.
                              Аз вчера освободих скромната си машинка от тежестта да съхранява WoWP в своята памет и с освободените 20 гигабайта си сложих нещо далеч по-стойностно от тази слаба(за сега) игра,а именно Assassin's creed 4 black flag (която поне работи със задоволително фпс).

Comment

1951 написа Виж мнение
                                Е то какво може да се очаква от абсолютна аркада, където си гледаш задника на самолетчето? Поне това е което изгледах по клиповете от тубата. Феновете на въздушни битки, обикновено си имат джойстик и рудър и както е при мен са си купили неща от рода на Lock On и Wings of Prey.
                                Ами това си е WoT с летящи танкове с картечници.
                                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Working...
                                X