Ultramarine написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of Warplanes
Collapse
X
-
Аз съм фен на авиосимулаторите от над 10 години. До скоро не можех и да си помисля да пробвам да управлявам самолет с мишка. Но в момента конкретно тази игра я изгая с мишка и клавиатура. За разлика от джойстика, с мишката не могат да се изпълняват сложни маневри, особено със значим вертикален компонент, но с мишката успявам да следя по-лесно целта при стрелба. Като резултат ефективността ми скочи от 48 на 63% с правилните самолети, а с малко повече обмисляне на маневрите, успявам да компенсирам недостатъците на мишката до известна степен. Но с иначе великия Ла 5 не успявам да мина 50% победи, даже 109F успява да стегне виража повече от мен. Ще трябва пак да пробвам джойстика специално с този самолет, само да си оправя компютъра. Играта има сериозни системни изисквания и античния ми Е2160 не се справя без оверклок, а все още не съм го настроил като хората.
Comment
-
Немските самолети са в много неравностойно положение. Ако си най-бързия самолет в играта, не си толкова силен, колкото ако си най-маневрения. Колкото и да си бърз, докато бягаш от някой, поемаш малко щета, докато ако си най-маневрения - може да избягваш поемането на почти всякаква щета.
А пък ако си и най-маневрения и най-бързия.. xD (HE-100)
Angelmr написа Виж мнениеСега забелязах, че асиста не ти го е дал в крайния резултат. Вероятно е бъгLast edited by StrEagle; 06-08-2013, 14:35.War, war never changes..
Comment
-
Само аркадния изглед е. Но това за мен поне е предимство, изгледа от кабината дефакто е по-нереалистичен от изгледа от трето лице, поради екстремното стесняване на полезрението при изгледа от кабина.
Принципно играта може да се играе и с мишка и с джойстик. Но предимствата които ти дава мишката са огромни. Както тук, така и във WT мишката позволява изключително прецизно насочване на самолета, немислимо с джойстик (макар че във WT управлението с мишка не е толкова прецизно). По тази причина точността на насочване с мишка ти дава голямо предимство, макар че изкуствено въведеното разпръскване на проектилите не позволява снайперската стрелба от екстремни дистанции.
Самия летателен модел е опростен и са включени няколко елемента, които са нереалистични и дават нереално предимство на атакуващия от голяма височина. Но е достатъчно елементарен за да може да го усвои дори лаик в авиацията. Като цяло играта е неангажираща пуцалка на този етап. Приятна лека игричка с бързи рундове на малки карти.
StrEagle написа Виж мнение
10 победи под ред без умиране, 33 свалени вражески самолета под ред
Comment
-
Играя с мишка да. Играя с изглед от зад, понеже ми дава по-голям ъгъл на виждане и е по-лесно да следиш целта ти, като в същото време избягваш сблъсък с приятелските самолети.
Сега по случая специално играх само със супер маневрени изтребители. Нормално сменям много самолети, из които и щурмови, които не са с особенно голям процент на оцеляване в битката xD
Тези 10 победи са без да ме свалят, не просто победи
Като цяло на ниските нива има голяма разлика м/у най-маневрените самолети и останалите + много нубове, за това е толкова лесно. На големите нива маневреността е доста по-малка за сметка на скоростта.War, war never changes..
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗачудих се колко народ вече се върти из сървъра на WOWp два месеца след релийза....
Точно в момента са малко под 6100...
То за това и измислиха тия конкурси WG за да привлекат някой от WoT да играе и WoWP за повече точки ама не им се получава явно.
За мен WT е много по-добра игра от WoWP има по-красива графика,по-големи карти,по-реалистични боеве и много интересни сингъл-плейър режими(мисии,динамични кампании) а и възможността за тестов полет с отключен самолет е добро попадение.
Аз вчера освободих скромната си машинка от тежестта да съхранява WoWP в своята памет и с освободените 20 гигабайта си сложих нещо далеч по-стойностно от тази слаба(за сега) игра,а именно Assassin's creed 4 black flag (която поне работи със задоволително фпс).
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗачудих се колко народ вече се върти из сървъра на WOWp два месеца след релийза....
Точно в момента са малко под 6100...
Ами това си е WoT с летящи танкове с картечници.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment