Тест - тактическа битка в Средната земя.
Collapse
X
-
Грей, ти като един оногондорец навит ли си да участваш?
Ако си навит, можеш директно да даваш права на отборите във вид: ти, Даниц и Сизариелдор за Съюза и Импереца, Пилота и Одзава като Империята.
малко ъпдейт, излезе ми малко извънредна работа, така че с 1-2 дена се забавя постването ми на правилата, но без паника, няма спад в желанието на Хорхеватар да се излъчи Средноземското риалити шоу "Сървайвър 4 - Червените полета на Пеленор ".Kerls, wollt ihr ewig leben?Comment
-
Аз пътувам следващата седмица, но ще следя, поне вечер. Надявам се да тръгне в края и, сиреч към 6-ти юни... Иначе ще съм силно недопринасящ.Comment
-
-
Моите извинения на всички за огромното забавяне и за липсата ми известно време. Станаха едни аварии с хард диска ми и бях под пълна пара да правя повторно няколко проекта, не знаех дори ще се оправя ли с тях. Уж нещата са наред вече и покрай другите ми ценности и повечето файлове от играта са възстановени. Ако успея да се организирам идната седмица ще постна нещата. Ако не успея, което е възможно, със съжаление ще трябва да отложа играта за наесен,з а да не затъне в почивния сезон.Kerls, wollt ihr ewig leben?Comment

Един истински
или (не дай Боже!!!!) на
Изобщо - 

Comment