If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само така Одзава! Ако трябва ще изкопаем канал (и ще подравним някой и друг баир дето се налага) до самото Бяло дърво, ама Флотът ще превземе града! Тия сухоземните само се назландисват, с техните магьоснически илюминации
А иначе за мен или "Черния барон фон Ангмар", ако разрешите малко повишение в ранг, или оня багатурина.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Одзава, известният корсар Барбаруса, с нуменорско име Тир-Мухомор, как няма да е командир в армията на Империята
Пост по системата и процедурите:
Базово смятам да има по един играч за центъра и фланговете на всяка от армиите. Може да си делегирате и друго разделение , нямам против, макар че ще се получи допълнително забавяне на действието.
Като си изясните отборите, ще гледам да процедирам така: пускам тук в общото пространство най-емблематичните полкове. После всеки отбор си влиза в негово си подфорумче, където да си изяснят кой кое крило или центъра води, къде колко полка да има и някаква обща идея за стратегия на битката. После всеки си влиза в своя тема(подподфорум), където аз делегирам по едни точици от които да си харчите за къстъм полкчета извън емблематичния елит. За тези с голяма липса на време, аз ще им ги помогна за(направя)полковете, според желанията. Друга, все по-вероятна опция е да има стандартни полкове готови, а само при желание за по-специални единици да се разменят част от стандартните за бройка нестандартни, изискващи същото общо количество точки.
После идва битката, като всеки си получава информация за своите си полкове и ако успея да го отиграя, вътрешноигрово комуникацията между играчите по време на битката ще е ограничена.
Тази седмица е за уточняване на кой къде е и за моето постване на основните полкове. Следващата седмица(надявам се, макар и малко вероятно да е под седмица) по отбори се нагласят нещата и почва баталията. колко ще продължи тя, времето ще покаже. От мен желание бол
N.B. Картата и останалата графика ще дойдат със спомоществователството (свършване на цялата работа ) на най-тачения и пръстеноносещ средноземски творец, Голъм.
Аз с този аватар ще взема да се пиша от лошите освен ако няма нужда да се преквалифицирам на дългоух
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Създадох специален форум за играта. Хорхе, ти трябва да си модератор и да можеш да триеш, местиш и тн. Отборните подфоруми все още не са затворени, ще нагласим правата като станат ясни отборите.
Някой ако се сеща за по-умни заглавия да се обажда
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Създадох специален форум за играта. Хорхе, ти трябва да си модератор и да можеш да триеш, местиш и тн. Отборните подфоруми все още не са затворени, ще нагласим правата като станат ясни отборите.
Някой ако се сеща за по-умни заглавия да се обажда
Защото е само тест. Когато мине и се стигне до самата игра, ще има място за повече. Макар че е добре във всяка конкретна битка да има не повече от 3-4 участници от всяка страна.
За тактически битки във форумна игра и повече от 2ма участници могат да се окажат много, така че по 3ма в отбор е максимума за мен, за да не се затлачи извънредно играта. Това не пречи отборите да си вземат резерви, и ако някой отсъства повечеко, друг да му поема ходовете.
В това отношение давам пълна свобода на титулчрните играчи. За мен е от значение не повече от 6ма души да ми постват заповеди към полковете си в един и същи ход.
Comment