Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ход 3

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

xopxe написа Виж мнение
    Съгласен съм, но две едновременни операции ми се струват по-съмнителен вариант от това първо да се удари Пърл Харбър ( не биха ли могли дори да се опитат да го превземат?! с това биха ни отрязали напълно от западния Пасифик) а след това да се разчистват отцепените Филипини , Гуам и Мидуей.
    25 милиона за изтребители колко хиляди самолета искаш да построим?
    Не е въпроса колко, а какви ги искам. Грешно си поставих въпроса 25 милиона за иновации. Всъщност и с 19 ще стане

не биха ли могли дори да се опитат да го превземат?
    На доста по-късен етап, евентуално
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

albireo написа Виж мнение
      Обърнете внимание на някой неща в парцала на Даниц. "Колекционира електрически уреди" (това е за Ферми), "нови есминци", онова за хвърчилото бомба не знам дали като само ни пуска мухи. Но като цяло е сложил доста податки.
      Е, голямата бомба е ясна, ама той такава може да види само след като вече лети към него

За новите есминци е ясно, ебава се с нашия флот, дето все още е само линкори ))))))

A японците с КОИ самолетоносачи ще ни нападат Пърл, по-точно?
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Преди да се оттегля да зяпам "Sand of Iwo Jima" с Джон Уейн, ето ви нещо за надъхване колеги
        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Ти гледа ли задължителните образователни филмчета

albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
          X