Т.П. редовно ли се очаква да няма? Ако е така да попроменя износа ни или да поръчкам германциите да ни продават...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 3
Collapse
X
-
Ами мисля това е. Трябваше да отрежа 1-2 неща, като разширяването на Гуам и оръдията там. И без това не ми е съвсем ясно дали трябва да хвърляме пари в нея.
Все още има някои неясноти. Освен това в армейската графа при танковите бригади пише че всяка има по 2 танкови части и съответно стойност 300,000, а като сме ги купували сме давали по 150,000. Магия?
. . .
Трябват ни повече пари.Last edited by Imperial; 11-10-2008, 20:44.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Название: Линеен Крайцер "Леопард" 1924г.
Размери: 19998 тона; 200x20x7 метра; Машини: 49500к.с. = 32 въз; 6600 мили – 10 въз;
Въоръжение: кули ГК (лм): 3х3x343/50(1924с)120, установки МК: 4x4x40/45(1924с)250
Брониране: гл.пояс: 254(76)0, г.пояс: 178/0, палуба: 76/76, система ПТЗ: 51х1, рубка: 254, кули ГК: 254/254
Линкорите им при опит да се дотътрят до нашия бряг ще трябва да се презареждат в Канада, което прави бързото унищожаване на инфраструктурата в Канада приоритет, сключително чрез новосформираните ни парашутни части(десантираме, правим поразии и зачезваме към морето, където ни чака флота).
Притеснява ме, че не знам нищо за самолетоносачите им и за проекта леки крайцери.
Название: Линкор "Медуза" 1924г.
Размери: 29993 тона; 240x27x9 метра; Машини: 86000к.с. = 29 въз; 5000 мили – 10въз;
Въоръжение: кули ГК (лв): 3х3x343/45(1924с)120, кули БК: 8х1x127/45(1924с)120, установки МК: 8x4x40/45(1924с)250, корпусен ТА 6x1x625
Брониране: гл.пояс: 381(127)0, г.пояс: 305/0, палуба: 127/76, система ПТЗ: 76х1, рубка: 330, кули ГК: 381/305, кули БК: 152
. Британският флот е провел голямо учение със своите АВ, които са отработили атака на корабно съединение в Океана. Британските адмирали са отчели много добра подготовка на своите летци и голям брой попадения с бомби в противниковите ЛК при скорост под 15 възела.
Разработван е също двумоторен тежък бомбардировач – 7х7,7 картечници, 210 км/ч.
В Манилския залив е задържан японски траулер, докато се е опитвал да влезе в пристанището на Кавите. Капитанът се е оправдал, че не е видял вехите на фарватера водещ към Манила. На траулера е намерена карта на залива и таблица на движение на корабите в него.
Задържан е 1 японски агент опитващ се да получи информация за гарнизона на Манила.
Интересно ми е, че не знаем какво гласят за ГуамКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеИмай предвид, че разузнаването може да е и дезинформация (особено тия подробни ТТД ме съмняват много силно)
ОТ
отвеждани до Розайт и Хъл. Одзава ела ми на гости та да видиш къде е Росайт и къде е Хъл.
Горките германци дето са били отведени в Росайт са били гигамазохисти да плават през Атлантика а командира на лекия крайцер е бил кръгъл идиот за не ги замъкне в първото възможно пристанище (Ливърпул го е подминал с кански лека ръка) и трябва да го разжалват за пилеене на скъпото държавно гориво.
Или пък още по-зле. Немския кораб се е справил прекрасно с ролята на блокадопробивач и е хванат малко преди да излезе на траверса на Килския канал. Срамота за кралския флот.Last edited by Sailor_Malan; 15-10-2008, 23:56.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеПрочее това с Росайт и Хъл ме наведе на много искрен смях. Одзава ела ми на гости та да видиш къде е Росайт и къде е Хъл.
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
мен това ме притеснява:
Японският флот е дислоциран в Сасебо (2-ри флот), Куре (1-ви флот) и Йокохама (3-ти флот). ЛК (9 на брой) и 4 ЛКР са в 1-ви флот, 2 ББ и 4 КРЛ са във 2-ри флот, 3-ти флот има няколко КРЛ и П. Дислокацията на останалите кораби е неизвестна.
Манила може да е залъгваща маневра, а траулерите в Калифорния да са важния ход следящ дали пренасяме флота си към Хаваите.
ЗА ЦРУ този ход трябва да пуснем разузнаване на отделните японски бази - къде имат авиация и къде базиран флот. Същото и за британските в Канада и Карибите.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеМоряко, нали знаеш поговорката за смеха и поредността на разсмиване?пък после се смей последен ако искаш. Много ми хареса и концепцията за отвеждане на блокадопробивач, във една от основните бази на Хоум Флийт за проверка на товара и документите. Интересно какво правят Royal Marines detachment на лекия крайцер та не извършват проверка на място? Унищожават запасите от бира в тамошния клон на NAAFI сигурно. Аз ако съм на щаба на Кригсмарине бих ви подарил няколко товара минерали, като следващия път ще гледам да ме хванат покрай остров Уайт, за да разгледам Госпорт и Портсмут.
ЗА ЦРУ този ход трябва да пуснем разузнаване на отделните японски бази
Както и патрулни полети от Пърл Харбър. А, да и състояние на повишена готовност в Пърл Харбър(поне разсредоточаване на самолетите по летищата, спиране на отпуските, постоянни дежурства при зенитните оръдия). И патрул от есминци на входа на лагуната.
И евентуално по двама редници с радио и бинокъл на всяка висока точна на Мауи и на ОахуLast edited by Sailor_Malan; 16-10-2008, 11:07.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
А за флота евентуално верига от подводници(и наличните биха свършили работа) по линията Мидуей, Остров Джървис, Тукалу.
Както и патрулни полети от Пърл Харбър. А, да и състояние на повишена готовност в Пърл Харбър(поне разсредоточаване на самолетите по летищата, спиране на отпуските, постоянни дежурства при зенитните оръдия). И патрул от есминци на входа на лагуната.
И евентуално по двама редници с радио и бинокъл на всяка висока точна на Мауи и на Оаху
Comment
-
Манила може да е залъгваща маневра, а траулерите в Калифорния да са важния ход следящ дали пренасяме флота си към Хаваите.
Я да питам, можем ли да пръснем 25 милиона за нови изтребители. Ако 25 милиона са много и 10-15 биха стигналиLast edited by Sailor_Malan; 16-10-2008, 13:00.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеВпрочем десант в Манила не е изключва атака на Пърл Харбър със самолетоносачи. Поне в реалността случката е горе долу такава.
25 милиона за изтребителиколко хиляди самолета искаш да построим?
Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
Comment