Т.П. редовно ли се очаква да няма? Ако е така да попроменя износа ни или да поръчкам германциите да ни продават...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 3
Collapse
X
-
Ами мисля това е. Трябваше да отрежа 1-2 неща, като разширяването на Гуам и оръдията там. И без това не ми е съвсем ясно дали трябва да хвърляме пари в нея.
Все още има някои неясноти. Освен това в армейската графа при танковите бригади пише че всяка има по 2 танкови части и съответно стойност 300,000, а като сме ги купували сме давали по 150,000. Магия?
. . .
Трябват ни повече пари.Last edited by Imperial; 11-10-2008, 21:44.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Название: Линеен Крайцер "Леопард" 1924г.
Размери: 19998 тона; 200x20x7 метра; Машини: 49500к.с. = 32 въз; 6600 мили – 10 въз;
Въоръжение: кули ГК (лм): 3х3x343/50(1924с)120, установки МК: 4x4x40/45(1924с)250
Брониране: гл.пояс: 254(76)0, г.пояс: 178/0, палуба: 76/76, система ПТЗ: 51х1, рубка: 254, кули ГК: 254/254
Линкорите им при опит да се дотътрят до нашия бряг ще трябва да се презареждат в Канада, което прави бързото унищожаване на инфраструктурата в Канада приоритет, сключително чрез новосформираните ни парашутни части(десантираме, правим поразии и зачезваме към морето, където ни чака флота).
Притеснява ме, че не знам нищо за самолетоносачите им и за проекта леки крайцери.
Название: Линкор "Медуза" 1924г.
Размери: 29993 тона; 240x27x9 метра; Машини: 86000к.с. = 29 въз; 5000 мили – 10въз;
Въоръжение: кули ГК (лв): 3х3x343/45(1924с)120, кули БК: 8х1x127/45(1924с)120, установки МК: 8x4x40/45(1924с)250, корпусен ТА 6x1x625
Брониране: гл.пояс: 381(127)0, г.пояс: 305/0, палуба: 127/76, система ПТЗ: 76х1, рубка: 330, кули ГК: 381/305, кули БК: 152
. Британският флот е провел голямо учение със своите АВ, които са отработили атака на корабно съединение в Океана. Британските адмирали са отчели много добра подготовка на своите летци и голям брой попадения с бомби в противниковите ЛК при скорост под 15 възела.
Разработван е също двумоторен тежък бомбардировач – 7х7,7 картечници, 210 км/ч.
В Манилския залив е задържан японски траулер, докато се е опитвал да влезе в пристанището на Кавите. Капитанът се е оправдал, че не е видял вехите на фарватера водещ към Манила. На траулера е намерена карта на залива и таблица на движение на корабите в него.
Задържан е 1 японски агент опитващ се да получи информация за гарнизона на Манила.
Интересно ми е, че не знаем какво гласят за ГуамКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеИмай предвид, че разузнаването може да е и дезинформация (особено тия подробни ТТД ме съмняват много силно )
ОТ
отвеждани до Розайт и Хъл
Горките германци дето са били отведени в Росайт са били гигамазохисти да плават през Атлантика а командира на лекия крайцер е бил кръгъл идиот за не ги замъкне в първото възможно пристанище (Ливърпул го е подминал с кански лека ръка) и трябва да го разжалват за пилеене на скъпото държавно гориво.
Или пък още по-зле. Немския кораб се е справил прекрасно с ролята на блокадопробивач и е хванат малко преди да излезе на траверса на Килския канал. Срамота за кралския флот.Last edited by Sailor_Malan; 16-10-2008, 00:56.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеПрочее това с Росайт и Хъл ме наведе на много искрен смях. Одзава ела ми на гости та да видиш къде е Росайт и къде е Хъл.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
мен това ме притеснява:
Японският флот е дислоциран в Сасебо (2-ри флот), Куре (1-ви флот) и Йокохама (3-ти флот). ЛК (9 на брой) и 4 ЛКР са в 1-ви флот, 2 ББ и 4 КРЛ са във 2-ри флот, 3-ти флот има няколко КРЛ и П. Дислокацията на останалите кораби е неизвестна.
Манила може да е залъгваща маневра, а траулерите в Калифорния да са важния ход следящ дали пренасяме флота си към Хаваите.
ЗА ЦРУ този ход трябва да пуснем разузнаване на отделните японски бази - къде имат авиация и къде базиран флот. Същото и за британските в Канада и Карибите.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеМоряко, нали знаеш поговорката за смеха и поредността на разсмиване?
ЗА ЦРУ този ход трябва да пуснем разузнаване на отделните японски бази
Както и патрулни полети от Пърл Харбър. А, да и състояние на повишена готовност в Пърл Харбър(поне разсредоточаване на самолетите по летищата, спиране на отпуските, постоянни дежурства при зенитните оръдия). И патрул от есминци на входа на лагуната.
И евентуално по двама редници с радио и бинокъл на всяка висока точна на Мауи и на ОахуLast edited by Sailor_Malan; 16-10-2008, 12:07.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
А за флота евентуално верига от подводници(и наличните биха свършили работа) по линията Мидуей, Остров Джървис, Тукалу.
Както и патрулни полети от Пърл Харбър. А, да и състояние на повишена готовност в Пърл Харбър(поне разсредоточаване на самолетите по летищата, спиране на отпуските, постоянни дежурства при зенитните оръдия). И патрул от есминци на входа на лагуната.
И евентуално по двама редници с радио и бинокъл на всяка висока точна на Мауи и на Оаху
Comment
-
Манила може да е залъгваща маневра, а траулерите в Калифорния да са важния ход следящ дали пренасяме флота си към Хаваите.
Я да питам, можем ли да пръснем 25 милиона за нови изтребители. Ако 25 милиона са много и 10-15 биха стигналиLast edited by Sailor_Malan; 16-10-2008, 14:00.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеВпрочем десант в Манила не е изключва атака на Пърл Харбър със самолетоносачи. Поне в реалността случката е горе долу такава.
25 милиона за изтребители колко хиляди самолета искаш да построим?Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
Comment