Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ход 1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

De Ruyeter написа Виж мнение
    Освен това Одзава ни е поорязал и без това скромния флот. Значи ние трябва да имаме още следните бронепалубни крайцери
    Денвър, Такома, Чатануга, Де Мойн и Кливланд - 10х127ммм оръдия скорост 16.5 възла
    Ню Орлеан и Олбани 6х152 и 4х120мм, скорост 20 възла.

Бронепалубни крайцери Колумбия и Минеаполис 21 възла 1х203мм, 2х152мм и 8х102мм
    Олимпия - 4х203мм, 10х127мм, 20 възла.
    Трябват ни е нови есминци flushdeckers помислете колко да заложим
    Заявката приета - служба "Тил" отива да шкурка ръждясалите корпуси на коритата за които Де Ройтер ревна
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

Бавните корита да почна ли да ги предлагам на многото съзнания на Одзава Кажете и какви договори искате да постигнем - да имам база за алъш-вериша.
      Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Ами това ще е финалният ход 1, след като Одзава ми каже как се разширяват корабостроителниците. Повече - следващия ход
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Само за справка - не очаквайте древни корита с парни машини след близо 40 години служба да покажат скоростта от изпитанията. Смятайте я поне 2 възела надолу, и то само защото съм милостив
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Да му мислят тези ан които ще ги продадем

Comment

Последно какво е заложено?Самолетоносачи макар и за 23г. или линейни крайцери
              П.В.

Comment

Де Ройтер, трябваше да пуснем проект за самолетоносач - и като получим тип Саратога, тогава да ги пуснем за производство.

Comment

De Ruyeter написа Виж мнение
                  Последно какво е заложено?Самолетоносачи макар и за 23г. или линейни крайцери
                  Заложени са два линейни крайцера.

Самолетоносачи не са заложени щото нямаме проекта.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

приложил съм и проект за самолетоносач - даже го има сред прикачените файлове
                    П.В.

Comment

Така е - но Одзава ни наказва заради старите крайцери. Пише си го в хода.

Ти говореше за есминци тип flushdecker, това трябва да го дадеш като проект, защото нямаме такива. Имаме само Тъкър.
                      albireo написа

Comment

Пламене, пусна ги накрая, че и на Шарпа. Ще трябва да ги преработя на моя калкулатор.
                        Неизвестен руски адмирал

Comment

Имам въпрос - самолетоносачите които искате да проектирате какви самолети ще носят?
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

Имаш предвди какви типове самолети или модел самолет?
                            Разрушителите ще ги направя в най-скоро време!
                            П.В.

Comment

Имам предвид като тип от вече съществуващите или ще правите нов. зада знам какво да сложа в хангарите на вашите самолетоносачи.
                              Неизвестен руски адмирал

Comment

Аз бях добавил да се измисля нов тип специализиран палубен изтребител, но явно е било твърде късно.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X