Сега мжете сами да си го измислите. Има го в правилата Само ми кажете параметрите му.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 1
Collapse
X
-
Авиационното командване на ВМФ обявява конкурс за нов палубен изтребител (т.е. специално предназначен за флотско базиране) с макс. скорост 300км/ч, радиус 600км и въоръжение 2х12.7мм картечници и една бомба.
А за това мисля нищо не чух:
1.5ти флотски АК в СанФран получава две нови ескадрили с Douglas DT (+10,000 за двете нови летища). Корпусът получава Саут Каролина и задачата да упражнява поразяване на кораба от бомбардировачи и от торпедоносци и да докладва резултатите в последствие, както и своите препоръки.
Т.е. нищо не е докладвано.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАвиационното командване на ВМФ обявява конкурс за нов палубен изтребител (т.е. специално предназначен за флотско базиране) с макс. скорост 300км/ч, радиус 600км и въоръжение 2х12.7мм картечници и една бомба.
А за това мисля нищо не чух:
1.5ти флотски АК в СанФран получава две нови ескадрили с Douglas DT (+10,000 за двете нови летища). Корпусът получава Саут Каролина и задачата да упражнява поразяване на кораба от бомбардировачи и от торпедоносци и да докладва резултатите в последствие, както и своите препоръки.
Т.е. нищо не е докладвано.
4. Всички ескадрили са успешно сформирани. Самолет със скорост 300 км/ч все още е технологично невъзможно да се произведе. Но можете сами да си конструирате. Ще хвърля зарчето да видим дали ще литне по правилата за новите модели оръдия.
Ето ви хода. в него е вписано.
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment