Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ход 1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сега мжете сами да си го измислите. Има го в правилата Само ми кажете параметрите му.
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

Авиационното командване на ВМФ обявява конкурс за нов палубен изтребител (т.е. специално предназначен за флотско базиране) с макс. скорост 300км/ч, радиус 600км и въоръжение 2х12.7мм картечници и една бомба.

А за това мисля нищо не чух:

1.5ти флотски АК в СанФран получава две нови ескадрили с Douglas DT (+10,000 за двете нови летища). Корпусът получава Саут Каролина и задачата да упражнява поразяване на кораба от бомбардировачи и от торпедоносци и да докладва резултатите в последствие, както и своите препоръки.

Т.е. нищо не е докладвано.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
        Авиационното командване на ВМФ обявява конкурс за нов палубен изтребител (т.е. специално предназначен за флотско базиране) с макс. скорост 300км/ч, радиус 600км и въоръжение 2х12.7мм картечници и една бомба.

А за това мисля нищо не чух:

1.5ти флотски АК в СанФран получава две нови ескадрили с Douglas DT (+10,000 за двете нови летища). Корпусът получава Саут Каролина и задачата да упражнява поразяване на кораба от бомбардировачи и от торпедоносци и да докладва резултатите в последствие, както и своите препоръки.

Т.е. нищо не е докладвано.
        Пише:
        4. Всички ескадрили са успешно сформирани. Самолет със скорост 300 км/ч все още е технологично невъзможно да се произведе. Но можете сами да си конструирате. Ще хвърля зарчето да видим дали ще литне по правилата за новите модели оръдия.
        Ето ви хода. в него е вписано.
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
        X