Нищо няма да излезе от тая работа. В крайна сметка успях да отделя само 2ч днес и резултата са няколко задания за разузнаване и за формиране на три нови авиационни формации. В никакъв случай не може да продължават така нещата. Трябва всеки да си поеме някаква ясна роля и да си върши работата която си е взел.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 1
Collapse
X
-
Прикачвам доста разширен ход 1, макар че все още разпределението на флота е схематично. Ако Одзава няма нищо против ще го финализирам след като Ройтер се изкаже по-конкретно (днес предполагам )
Ако правилно съм разбрал Ройтер, ще изхарчим трите единици тежка промишленост за два нови самолетоносача тип Саратога и за...? още един линеен крайцер?
Може да откажем още някой договор за още една единица т.п.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
имаме ли пари да пуснем и задания за нов торпедоносец - по-бърз и със по-дълъг обсег - за наземно базирани бомбардировки по флотски цели?
П.П. Супер ход си пуснал - особено разузнаването - само съм против скрапване на кораби(дано да не ми е post factum мнението) - акос а толквоа непотребни можем да ги продаваме и да изкараме пари от тях че и други ползи - можем да обвържем продажбите (при по-ниска цена) с изгодни договори.
По принцип смятам че се нуждаем от всеки възможен кораб, Дори имам идея ако можем да купим френски кораби (от стоящият им без оръдия флот) и само ги превъоръжим.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Имам и друга добра - да пуснем запитване към служба "Тил" ( а.к.а. Одзава ) и да си включим във флота липсващите 10 бронирани крайцера - след това да ги продадем (подарим) на Китай и южноамериканците. Може няколко да дадем на китайците срещу концесии и по-голяма наша зона на влияние там . Също да спретнем програма икономическа и военна помощ за Китай, да им продаваме самолети, да им обучаваме армията, за да има кой да даде отпор на Японците без ние да се бутаме в окопите. Братския китайски народ ще ни донесе братски китайски въглища и желязо, но и разярени Японци.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
старите американски линкори от първите поколение с 305мм оръдия имат ниска, да не кажа никаква бойна стойност срещу техните противници с 343мм и 381мм оръдия.
Освен това първите удари ще нанася авиацията - тя ще повреди корабите, така че за какво са толкова много линкори - по добре - режем и парите даваме за самолетоносачи. Освен това първите линкори с 18 възла - стават само за брандвахтена служба или монитори.
Французите са на метрична система - как си представяте техни кораби на метримчна да се съвместяват с нашата инчова?Те един Ришельо през ВСВ го модернизират цели две години /а той е построен/ и го привеждат в съотвествие с техните стандарти, а тук говорим за незавършени кораби. И защо британците да не ги прехванат и топнат преди да са стигнали до нас?П.В.
Comment
-
Освен това Одзава ни е поорязал и без това скромния флот. Значи ние трябва да имаме още следните бронепалубни крайцери
Денвър, Такома, Чатануга, Де Мойн и Кливланд - 10х127ммм оръдия скорост 16.5 възла
Ню Орлеан и Олбани 6х152 и 4х120мм, скорост 20 възла.
Бронепалубни крайцери Колумбия и Минеаполис 21 възла 1х203мм, 2х152мм и 8х102мм
Олимпия - 4х203мм, 10х127мм, 20 възла.
Трябват ни е нови есминци flushdeckers помислете колко да заложимП.В.
Comment
Comment