If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля да поема икономическо-търговската част, евентуално и дипломацията ако никой не изяви специално желание за това. Корабчетата и човечетата ви ги оставям на вас да си ги местите по картата
ъъъ, предвид че ни съм чел правила, ни съм се ориентирал още в играта, да поема дипломацията а? Квалифициран съм да омажа всичко
Уарлорд, ти коя роля искаш? Като се замисля, може би е добре да разделим 2те командирски роли между двама души, за да стане по-интересно.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Ами добре, ти поемаш дипломацията тогава, като се изясните и за другите неща ще е хубаво да постнем крайния резултат в темичката с участниците
Иначе Хорхе преди малко ми е пратил това:
Здравей, кой от отбора ви се занимава с дипломацията. Надявам се да започнем активни отношения, че старта наближава а предварителната подгоовка си е мн. важна - освен ЛС тука ето ми координатите - Кю 263319483, скайп gbbonev (за предпочитащите като мен да говорят и да си вършат работа едновременно).
Та може да започнеш да дипломатстваш оттам. И с Imperial си писахме преди някакви неща, ама нищо специално, та може и там да видиш какво се случва. А правилата са няма такива, като знам на мене колко време ми отне само да схвана в общи линии за какво иде реч, направо не ми се мисли Одзава колко пъти ще трябва да обяснява едно и също
Ми аз предлагам Англичаните да са лошите, щото все пак някой трябва да яде бой
Японците щом искат мир няма лошо, не съм сигурен тези острови които искат дали изобщо ще са ни от някаква полза така или иначе, ако успеем да привлечеме САЩ за съюзници няма да имаме проблеми мисля.
Вероятно ще агитирам Франция и Русия за затопляне на отношенията. Руски ресурси са ни много нужни, Франция не е за подценяване като участник в мазалото. Лошото е, че си имаме история и с двете. Нещо да се правим на цивилизовани и да дадем независимост на белгия/холандия?
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Ами значи всичко е ясно тогава, те предполагам че и другите два отбора са решили да действат заедно, но то такава беше и първоначалната идея на Одзава доколкото разбрах.
Сега остава само да завземем света и готово
Ами мисля че флота е достатъчно обширен в тази игра, за да има работа за повече от един играч. Ако нещо друго ти е мерак казвай и ще го измислим
Иначе аз днеска май поприключих със сменянето на работата и обикалянето като идиот, така че тази седмица би трябвало да ми остане повечко време за играта
Comment