Още е в процес на измисляне, засега само тествам правата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зъл и коварен план за завземане на света
Collapse
X
-
ъъъ, предвид че ни съм чел правила, ни съм се ориентирал още в играта, да поема дипломацията а? Квалифициран съм да омажа всичко
Уарлорд, ти коя роля искаш? Като се замисля, може би е добре да разделим 2те командирски роли между двама души, за да стане по-интересно.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Ами добре, ти поемаш дипломацията тогава, като се изясните и за другите неща ще е хубаво да постнем крайния резултат в темичката с участниците
Иначе Хорхе преди малко ми е пратил това:
Здравей, кой от отбора ви се занимава с дипломацията. Надявам се да започнем активни отношения, че старта наближава а предварителната подгоовка си е мн. важна - освен ЛС тука ето ми координатите - Кю 263319483, скайп gbbonev (за предпочитащите като мен да говорят и да си вършат работа едновременно).<<..........>>
Comment
-
Ми аз предлагам Англичаните да са лошите, щото все пак някой трябва да яде бой
Японците щом искат мир няма лошо, не съм сигурен тези острови които искат дали изобщо ще са ни от някаква полза така или иначе, ако успеем да привлечеме САЩ за съюзници няма да имаме проблеми мисля.<<..........>>
Comment
-
Вероятно ще агитирам Франция и Русия за затопляне на отношенията. Руски ресурси са ни много нужни, Франция не е за подценяване като участник в мазалото. Лошото е, че си имаме история и с двете. Нещо да се правим на цивилизовани и да дадем независимост на белгия/холандия?XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Ами мисля че флота е достатъчно обширен в тази игра, за да има работа за повече от един играч. Ако нещо друго ти е мерак казвай и ще го измислим
Иначе аз днеска май поприключих със сменянето на работата и обикалянето като идиот, така че тази седмица би трябвало да ми остане повечко време за играта<<..........>>
Comment
-
Още не съм чел правилата, но бих взел сухопътните сили, и ако флота е много голям за един човек може и някой флот, флотилия или флотченце.
Тази вечер и утре ще гледам да попрехвърля правилата за да съм малко по наясно с нещата.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
Comment