Приема се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИГЩ - ход II
Collapse
X
-
Поне до края на този ход страната ще се управлява от Първия морски лорд. Аз не можех да влизам във форума, а и нямам компютър вкъщи - на ремонт е. Затова се налага нещата да са така. За този ход аз ще напиша разузнавателните операции, а инак всеки ще трябва да праща файловете си за ход 2 на Одзава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
имах доста проблеми на работа, в същия момент се местя, да не говорим че и дъното ми беше изгоряло но като че ли нещата се закрепиха ... виждам че сте набрали скорост още не съм наясно точно накъде но мисля да се ориентирам сега по празниците и да се включвам активно ... точно на какъв пост вие ще решите, тъй като засега сте движели всичко сами и нямам право да се намесвам наготово или поне аз така го чувствам
Dark Galaxy ---> GoodKnight
Comment
-
Vereshagin написа Виж мнениеимах доста проблеми на работа, в същия момент се местя, да не говорим че и дъното ми беше изгоряло но като че ли нещата се закрепиха ... виждам че сте набрали скорост още не съм наясно точно накъде но мисля да се ориентирам сега по празниците и да се включвам активно ... точно на какъв пост вие ще решите, тъй като засега сте движели всичко сами и нямам право да се намесвам наготово или поне аз така го чувствам
Comment
-
Както беше казано и в началото, той ще получи поста на премиера, аз ще си се върна като крал и дипломат. Но подробностите ще трябва да се доуточнят.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Към Армейското и Флотското командване:
През следващата година ще разполагаме с още една единица Тежка Промишленост. Смятам, че предвид сегашното разпределение е най-удачно да я дадем за армията, освен ако нямате забележки. В този смисъл, военния министър да си направи план за 3 единици ТП, а не както говорихме досега за 2.Канцлер на хазната
Comment
Comment