Приема се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИГЩ - ход II
Collapse
X
-
Поне до края на този ход страната ще се управлява от Първия морски лорд. Аз не можех да влизам във форума, а и нямам компютър вкъщи - на ремонт е. Затова се налага нещата да са така. За този ход аз ще напиша разузнавателните операции, а инак всеки ще трябва да праща файловете си за ход 2 на Одзава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
имах доста проблеми на работа, в същия момент се местя, да не говорим че и дъното ми беше изгоряло но като че ли нещата се закрепиха ... виждам че сте набрали скоростоще не съм наясно точно накъде но мисля да се ориентирам сега по празниците и да се включвам активно ... точно на какъв пост вие ще решите, тъй като засега сте движели всичко сами и нямам право да се намесвам наготово или поне аз така го чувствам
Dark Galaxy ---> GoodKnight
Comment
-
Vereshagin написа Виж мнениеимах доста проблеми на работа, в същия момент се местя, да не говорим че и дъното ми беше изгоряло но като че ли нещата се закрепиха ... виждам че сте набрали скоростоще не съм наясно точно накъде но мисля да се ориентирам сега по празниците и да се включвам активно ... точно на какъв пост вие ще решите, тъй като засега сте движели всичко сами и нямам право да се намесвам наготово или поне аз така го чувствам
Comment
-
Както беше казано и в началото, той ще получи поста на премиера, аз ще си се върна като крал и дипломат. Но подробностите ще трябва да се доуточнят.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Към Армейското и Флотското командване:
През следващата година ще разполагаме с още една единица Тежка Промишленост. Смятам, че предвид сегашното разпределение е най-удачно да я дадем за армията, освен ако нямате забележки. В този смисъл, военния министър да си направи план за 3 единици ТП, а не както говорихме досега за 2.Канцлер на хазната
Comment
Comment