Добре, така поне изглеждаха нещата отстрани. Щом не оспорвате нищо, тогава всичко е наред . Виждам само това, което се вижда, нали не участвам в играта, не съм водещ и прочее. Но смятам (и продължавам да мисля така ), че това са принципни положения, които са задължителни при такъв род игри.
А, виж, за уточняването на всяко нещо, което не е изрично уточнено в правилата и въвеждащата част - разбира се, че трябва да се пита водещия. Мисълта ми е, че не трябва да се оспорват отговорите му.
Ако коментарите ми не са на място, Одзава ще ги изтрие .
А що се отнася до "знаенето на моя отговор" то не си прав, ще формулирам веднага един отговор ad hoc (например, папството се е преместило в Авиньон - майтап, разбира се), който да се връзва, според мен, с нещата. Няма да твърдя, че "няма папство", защото тогава трябва да измисля какво се е случило с католицизма, което е по-сложно от просто преместване на папата (е, може да измисля някакво разпадане с отражения, но не мисля, че е нужно в този случай).
Виж, ако светът е изцяло измислен, то тогава - какви католици, какъв папа .
Албирео написа
Ако коментарите ми не са на място, Одзава ще ги изтрие .
А що се отнася до "знаенето на моя отговор" то не си прав, ще формулирам веднага един отговор ad hoc (например, папството се е преместило в Авиньон - майтап, разбира се), който да се връзва, според мен, с нещата. Няма да твърдя, че "няма папство", защото тогава трябва да измисля какво се е случило с католицизма, което е по-сложно от просто преместване на папата (е, може да измисля някакво разпадане с отражения, но не мисля, че е нужно в този случай).
Виж, ако светът е изцяло измислен, то тогава - какви католици, какъв папа .
Comment